Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ



Η επίθεση στην Μπακογιάννη και η απάντηση. Βίντεο
Η Ντόρα Μπακογιάννη έγινε στόχος αυτήν την φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης. Άγνωστοι δράστες έσπασαν τη τζαμαρία και πέταξαν γιαούρτια προς το μέρος της  Μπακογιάννη που αντέδρασε με ψυχραιμία το συμβάν.
Η αίθουσα του εστιατορίου ήταν γεμάτη από κόσμο, αφού φιλοξενούσε την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου.
Επίθεση αλητείας, χουλιγκανικού τύπου, που έχει εκθρέψει η ανοχή αριστερών κομμάτων, και ανήκει ξεκάθαρα στις παρακρατικές πρακτικές γνωστών αναρχοφασιστικών ομάδων,..
τις οποίες ουδέποτε αντιμετώπισαν κυβερνήσεις και πολιτικές ηγεσίες των αρμόδιων υπουργείων και υπηρεσιών, χαρακτηρίζει το επεισόδιο εις βάρος της Ντόρας Μπακογιάννη το γραφείο Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση επισημαίνεται:
«Η επίθεση από 20 οργανωμένους κουκουλοφόρους με πέτρες, λοστάρια και γιαούρτια εναντίον της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη ανήκει ξεκάθαρα στις παρακρατικές πρακτικές των γνωστών αναρχοφασιστικών ομάδων.

Πρόκειται για επιθέσεις αλητείας, χουλιγκανικού τύπου τις οποίες έχει εκθρέψει η ανοχή των αριστερών κομμάτων και όχι μόνο.

Χρόνια τώρα, κυβερνήσεις, πολιτικές ηγεσίες του αρμόδιου υπουργείου, δικαστικές και αστυνομικές αρχές δεν έκαναν και δεν κάνουν τη δουλειά τους για τις επαναλαμβανόμενες παρακρατικές
επιθέσεις κουκουλοφόρων.

Η βία και η ανομία στη χώρα παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η παράσταση είναι δωρεάν και κανείς δεν καλείται να πληρώσει εισιτήριο».

H επίθεση με πέτρες και γιαούρτια σε εστιατόριο του Ηρακλείου Κρήτης, όπου δειπνούσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive