Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ο πρώην κοινοτάρχης Γραμματικού κ. Νίκος Κούκης, ήταν ο άμεσος συνεργάτης -διευθυντής στο γραφείο- του παραιτηθέντος Γ. Γραμματέα του Υπ. Οικονομικών κ. Γ. Καπελέρη.


Συμπτωματικά, ψάχνοντας για τον άνθρωπο και σύντροφο Γ. Καπελέρη, "έπεσα" στο ΦΕΚ διορισμού του διευθυντή στο γραφείο του.
Το όνομα του κ. Ν. Κούκη που αναφέρεται στο ΦΕΚ 115-29.4.2011( ΤΕΥΧΟΣ  Υ.Ο.Δ.Δ.), δεν μου "έλεγε τίποτε",  πλην κάτι μου θύμιζε από Ανατολ. Αττική, κάτι με τοπική αυτοδιοίκηση, χωματερές, χυτά, κλπ, δεν θυμάμαι ακριβώς.
Θεώρησα λοιπόν πως θα ήταν χρήσιμη η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το θέμα και αυτός και μόνο αυτός, είναι ο λόγος της αναφοράς μου στον κ. Κούκη.
Δεν μπορώ όμως να μην επισημάνω την ιδιαίτερη φροντίδα του ΠΑΣΟΚ, για τα στελέχη του στην τοπική αυτοδιοίκηση (να τα βλέπουν κάποιοι άλλοι) αλλά και την πλήρη κομματικοποίηση του στελεχιακού προσωπικού στο Υπ. Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive