Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ κ. Γεώργιου Στ. Γεωργίου στη Διοίκηση Ναυτικής Εκπαίδευσης στην περιοχή Σκαραμανγκά.


 Επίσημη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει ο ΑΝΥΕΘΑ κ Γεώργιος Στ. Γεωργίου στη Διοίκηση Ναυτικής Εκπαίδευσης στην περιοχή Σκαραμαγκά αύριο Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 9 πμ. 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα πραγματoποιηθεί επίδειξη λειτουργίας των εγκατεστημένων προσομοιωτών ναυτιλίας και πυρκαγιάς που χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση πληρωμάτων πολεμικών πλοίων. 
Στην εν λόγω επίσκεψη θα παρευρεθεί και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης για την ενημέρωσή του επί των δυνατοτήτων της διενεργούμενης ναυτικής εκπαίδευσης. 
Στη συνέχεια ο κ. ΑΝΥΕΘΑ θα παρευρεθεί σε άσκηση της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών που διενεργείται στη ν. Φλέβες.

1 σχόλιο:

  1. ..ο προϊσταμενος του Ο ΑΡΧΙΤΙΠΟΤΑΣ ντιμιτριους αβραμοπουλους μαθαμε ειχε κρυφες επαφες με τους γυφτοσκοπιανους λιιιγες μολις ημερες μετα την αποφαση της χαγης. ο ανυπαρκτος γεωργιου μαλλον σε κανα πηγαδι επρεπε να μπει αναπληρωτης..ΟΥΣΤ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΖΕΣ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive