Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Μετά τα ΜΑΤ δεν μαζεύουμε τίποτα»


Την ακύρωση όλων των δρομολογίων που εξυπηρετούσαν ευαίσθητους χώρους  ακύρωσε και επίσημα η ΠΟΕ-ΟΤΑ μετά την είσοδο των ΜΑΤ στο ΧΥΤΑ Φυλής. Όπως αναφέρει σε βραδινή ανακοίνωσή της, επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr,«τα επείγοντα δρομολόγια εξυπηρετούνται από τους ιδιώτες ακυρώνουμε κάθε δρομολόγιο εξυπηρέτησης που πραγματοποιούσαμε μέχρι σήμερα δηλ. Νοσοκομεία, Λαϊκές Αγορές και Σχολεία. ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Παράλληλα προαναγγέλλει ενίσχυση των απεργιακών μπλόκων στα αμαξοστάσια, αλλά και παρεμπόδιση με μαζικές συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες του «απεργοσπαστικού μηχανισμού των ιδιωτών που στήνει η Κυβέρνηση»...

Επιπλέον από αύριο Δευτέρα πρόκειται να κλείσουν όλες τις υπηρεσίες που μέχρι σήμερα λειτουργούσαν και να γίνουν καταλήψεις σε όλα τα δημοτικά κτίρια.
Τέλος με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αποφασίστηκε ο καθαρισμός από σκουπίδια όλης της διαδρομής που θα κινηθεί η πορεία των εργαζομένων που θα συμμετέχουν στην 48ΩΡΗ Πανεργατική Απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.-Γ.Σ.Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive