Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ψαρονέφρι με πορτσίνι και…. σκουπίδια


Της στήλης της έμελλε να δει κι αυτό. Ο εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης και επικεφαλής της Διυπουργικής Επιτροπής για τη διαχείριση αποβλήτων Θ. Πάγκαλος, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης («αναθέτω τα σκουπίδια σε ιδιώτες»Σγουρός και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος («ψυχραιμία»Καμίνηςανέλαβαν να λύσουν το θέμα των σκουπιδιών.
Πού νομίζετε;
Στο γνωστό in εστιατόριο 17 της οδού Αμερικής...
εκεί που παραλίγο να «τις φάει» τον περασμένο Φεβρουάριο ο Πρωτόπαπας με τ' όνομα -  ναι, βρε,  ο Χρήστος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος!
Μάλιστα, ενώ μιλούσαν για σκουπίδια είχαν μπροστά τους εξαιρετικά πιάτα (του 30άρικου και βάλε το καθένα) με αρνί(σπεσιαλιτέ του μαγαζιού), φιλέτα και το γεμιστό ψαρονέφρι με μοτσαρέλα και πορτσίνι...

Η στήλη βρίσκει τουλάχιστον σατανική την ιδέα και την πιστώνει-σε ποιον άλλο;- στο Θ. Πάγκαλο.
...Που μ' αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνει κι ένα σύνθημα που ακουγόταν προ μηνών στη «μάχη της Κερατέας»: «ΧΥΤΑ, ΧΥΤΑ του Πάγκαλου η κοιλιά!...»
Υ.Γ. Όχι η Κατερίνα, Κατερινάκι είσαι της περιφέρειας το μεράκιδεν ήταν μαζί τους να βοηθήσει με τις γνώσεις που απέκτησε στηνΑΓΡΟΓΗ στη λύση του προβλήματος των σκουπιδιών. Είχε μείνει στην περιφέρεια για να φτιάξει το... οικονομικό πλάνο του Γιάννη για το 2012....
Φωτογραφία και πληροφορίες από το newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive