Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Οι ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ διαταγές της Κυβέρνησης; ΤΥΧΑΙΟ ότι κάψανε ΠΑΛΙ (17η φορά) το βιβλιοπωλείο του Άδωνι μετά την σκληρή κόντρα με τον Παπουτσή;

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΛΗΤΕΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΔΩ
Η αύξηση της εγκληματικότητας πυροδότησε κόντρα στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή και του βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο υπουργός υποστήριξε ότι «υπάρχουν συνεχή κρούσματα μικρής εγκληματικότητας, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχει αύξηση συλλήψεων των δραστών».
Ο κ. Παπουτσής έκανε λόγο και για πολιτικά παιχνίδια που γίνονται στο πεδίο της ασφάλειας, ενώ κατήγγειλε ότι υπάρχουν ήδη ομάδες της άκρας δεξιάς που επιχειρούν να οργανώσουν τον κόσμο και να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.
«Θράσος» καταλόγισε στον Χρήστο Παπουτσή από την πλευρά του ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας ότι «δεν ξέρει τι του γίνεται».
Πρόσθεσε πως ο κ Παπουτσής δεν μπορεί να είναι περήφανος που επί Υπουργίας του όλοι οι δείκτες εγκληματικότητας έχουν αυξηθεί ο μικρότερος κατά 50% και ο μεγαλύτερος κατά 200%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive