Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ...Μπλόκο σε καταθέσεις εξωτερικού!!!



swiss_banking
Στο δόκανο όσοι έβγαλαν στο εξωτερικό καταθέσεις πάνω από 100.000 ευρώ σε διάστημα ενός έτους, από το 2009 στήνει το υπουργείο Οικονομικών ζητώντας από τις τράπεζες..
να στείλουν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων λίστες οι οποίες θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ονοματεπώνυμο , ΑΦΜ , ποσά και προορισμό.
Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Π. Οικονόμου «το Υπουργείο Οικονομικών θα ελέγξει περιπτώσεις όπου το ύψος των κεφαλαίων που διακινήθηκαν στο εξωτερικό υπερβαίνει αθροιστικά το ποσό των εκατό χιλιάδων ευρώ ανά φυσικό ή νομικό πρόσωπο, κατ' έτος ανεξαρτήτως του αριθμού των ιδρυμάτων μέσω των οποίων διακινήθηκαν τα εμβάσματα».
Υπενθυμίζεται ότι, το υπουργείο Οικονομικών μελετά την επιβολή φορολόγησης σε όσες καταθέσεις δεν δικαιολογούνται βάση των δηλωθέντων εισοδημάτων ή οι κάτοχοί τους έχουν αποφύγει την πληρωμή φόρων επί των τόκων.
Πηγή: ΝΕΤ FM
Ρεπορτάζ: Κώστας Τσάβαλος
Επιμέλεια: Γιάννης Δασκαλάκης

Υ.Γ ΜΕ 5.000.000 ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο "ΑΛΛΟΣ" ΞΕΡΕΤΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑΑΑΑΑ ΨΑΞΟΥΝΕ ....ΘΑΑΑΑ ΒΡΟΥΝΕ ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Αναρτήθηκε από ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive