Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΥ MADE IN USA ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ JEFFRY ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ. Βρε ΠΩΣ αλλάζουν οι καιροί ε;


Αμερικανική στήριξη στην απαγόρευση απόπλου προς τη ΓάζαΑμερικανική στήριξη στην απαγόρευση απόπλου προς τη ΓάζαΣτο πλευρό της κυβέρνησης οι ελληνοαμερικανοί Μαλόνι και Μπιλιράκης.Οι συμπρόεδροι του «Ελληνικού Συνδέσμου» στο αμερικανικό Κογκρέσο, η Δημοκρατική Κάρολιν Μαλόνι και ο Ρεπουμπλικανός Γκας Μπιλιράκης, με κοινή δήλωσή τους χαιρετίζουν την απόφαση της κυβέρνησης για την απαγόρευση απόπλου πλοίων από ελληνικά λιμάνια με προορισμό τη Γάζα.
Στην κοινή δήλωσή τους, η γνωστή φιλέλληνας βουλευτής από τη Νέα Υόρκη και ο ομογενής βουλευτής από τη Φλόριντα αναφέρουν ότι η απόφαση της Ελλάδας αντανακλά τη δέσμευσή της στο διεθνές δίκαιο και στην περιφερειακή σταθερότητα και είναι σύμφωνη με την άποψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Κουαρτέτου. «Επικροτούμε τη γενναιόδωρη προσφορά της ελληνικής κυβέρνησης για τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, μέσω υφιστάμενων διαύλων», επισημαίνουν χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η άρνηση (των διοργανωτών του στολίσκου) δείχνει για μια ακόμη φορά ότι κύριο μέλημά τους είναι κάτι μικρότερο (σε αξία) από την ανθρωπιστική βοήθεια.Καταλήγοντας, τα δυο μέλη της Βουλής των ΗΠΑ τονίζουν ότι η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι είναι ένας «στρατηγικός εταίρος και σύμμαχος» των Ηνωμένων Πολιτειών για την εδραίωση της πολιτικής σταθερότητας και για την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης σε νοτιοανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ευρασία, καθώς και στη Βόρεια Αφρική και σ' όλη την Ανατολική Μεσόγειο.

Αμερικανική στήριξη στην απαγόρευση απόπλου προς τη Γάζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive