Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΔΕΝ "ΕΙΜΑΣΤΕ" ΜΕ ΤΟ "FIMOTRO", ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"


Μας λέει ο φίλος Μανώλης απο τα Χανιά: "Καλά βρε άνθρωποι του Σκεφτόμαστε Ελληνικά, βλέπω κάμποσες αναρτήσεις σας υπέρ του Παπαγιάννη, αυτός όμως δεν είναι δημοσιογράφος; δεν είναι απο αυτούς που ΕΣΕΙΣ καταγγέλλετε καθημερινά; δεν λέτε ότι ΟΛΟΙ είναι στο ... κόλπο; Τώρα προς τι αυτή η στροφή σας;"
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Φίλε δεν μας έχει στρίψει καθόλου.Όμως απο την αρχή λειτουργίας μας είμαστε με τα θύματα του δικομματικού κατοχικού καθεστώτος που προσπαθούν να εγκαταστήσουν στη χώρα μας οι ανθελληνικές δυνάμεις. Έτσι κάναμε και με το PRES-GR έτσι θα κάνουμε και πάντα. Όποιος είναι με τις δυνάμεις Αντίστασης είμαστε μαζί του.Ετσι και τώρα.

2 σχόλια:

  1. παρακαλώ δημοσιευτε το παρακατω σαν αναρτηση
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΝΔ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ [http://www.nd.gr/web/gest/secretaries]ΚΑΙ ΑΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟ'Υ'ΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ [ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΙΓΑΔΑΚΙ !] ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΟΠΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και 'δω μεντολ σιδερη; μα τοσο πια δεν την αντεχεις την αληθεια, εσυ ο τιμητης της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive