Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Παπανδρέου: Επικαλέστηκε λαό και πατρίδα ενώ ξεπουλά Ελλάδα και Έλληνες!

Στην εισαγωγή της ομιλίας του στο Υπουργικό Συμβούλιο ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε ως… σωτήρας (και απελευθερωτής συνάμα) των Ελλήνων. Μίλησε σαν να έλυσε όλα μας τα προβλήματα, ενώ στην πραγματικότητα καταδίκασε τη χώρα σε νέο μνημόνιο 30 ετών!Μίλησε με υπερηφάνεια για τον ελληνικό λαό, τον ίδιο λαό που θα τσακίσει με την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου! Μίλησε για την Ελλάδα, την Ελλάδα που ετοιμάζεται να ξεπουλήσει! Και ενώ προσπαθεί να εμφανίσει το μαύρο ως άσπρο, με την ανεργία να έχει φτάσει στα…
ουράνια, με 1.000.000 Έλληνες να μη βρίσκουν δουλειά, με θράσος τεράστιο είπε ότι όσοι τον κρίνουν κινούνται μεταξύ θεωριών συνωμοσίας και λαϊκισμού!

Αυτός ο άνθρωπος, που το μόνο που κατάφερε ήταν να σώσει τις τράπεζες και το ευρώ, που όσο ήταν στις Βρυξέλλες είχε στείλε τον Χρυσοχοΐδη στο Βερολίνο για να παρουσιάσει στους Γερμανούς τι ξεπουλάμε, που έχει βγάλει στο σφυρί όλο το δημόσιο και εθνικό πλούτο, που έχει καταλύσει το Σύνταγμα με τη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε και ακύρωσε τη δημοκρατία τσακίζοντας τους πολίτες στο ξύλο, πνίγοντάς τους στα δακρυγόνα, που «ονειρεύεται» να χαρίσει τη χώρα στους ξένους και να υποδουλώσει τους Έλληνες, προσφέροντάς μας ως φτηνό εργατικό δυναμικό (μαζί με τους μετανάστες που συσσωρεύει) στο διεθνές κεφάλαιο, αυτός παριστάνει τον σωτήρα!
 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>tsantiri

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive