Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ;

Διαβάζω ότι Την Καλαμπάκα επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο υφυπουργός Άμυνας, Κώστας Σπηλιόπουλος, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη και Σούλα Μερεντίτη, αλλά κατά την έξοδο από το Δημαρχείο Καλαμπάκας και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο Υφυπουργός Άμυνας και οι Τρικαλινοί βουλευτές δέχθηκε αποδοκιμασίες από τους πολίτες της Καλαμπάκας.
Με τις ιαχές «Λαμόγια Βουλευτές, φάγατε τα λεφτά του λαού», οι συγκεντρωμένοι έδωσαν τον δικό τους μήνυμα προς τους βουλευτές.
Ο Σπηλιώπουλος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Δημήτρη Σακελλαρίου όπου του ανακοίνωσε την παραχώρηση χώρου του Στρατοπέδου Ζιώγα για την εγκατάσταση του Υγειονομικού Σταθμού στον Δήμο Καλαμπάκας. (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΓΚΟΥΦΗ Ή ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΡΕΝΤΙΤΗΣ )
Θέλω να ρωτήσω τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης άν το στρατόπεδο Ζιώγα ει ναι του πατέρα του και τα χαρίζει στους δήμους και στους δημάρχους λές και οι δήμοι δεν έχουν κατασπαταλήσει τα χρήματα των δημοτών
Αλήθεια υφυπουργέ πιός σου έδωσε το διακίωμα να χαρίζεις στρατόπεδα και εκτάσεις ενώ  εμείς να αδυνατούμε να πάρουμε το μέρισμα απο το ΜΤΣ ούτε το ΒΕΑ απο τις εισφορές μας ,
Τα πράγματα ειναι αγριεμένα όταν δεν έχουμε να συντηρήσουμε τα παιδιά μας και ο άλλος χαρίζει την περιουσία των Ενόπλων δυνάμεων και δεν γίνεται ούτε καν αξιοποίηση !!
Τα βρήκες από τον μπαμπάκα σου Υφυπουργέ ; ή εχεις μπάκακα με τους Αξιωματικούς και εσύ !
Αξιωματικός ε.α

1 σχόλιο:

  1. Καλά αυτός είναι λές και του
    τέλεισαν οι μπαταριες. Κόψε
    φάτσα βγάλε συμπέρασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive