Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ 3 ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ κ.λ.π. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

2 σχόλια:

  1. τσουζει αργυρακο η αληθεια ετσι; γι'αυτο και δεν την αντεχεις και κατεβαζεις σχολια...μεντόόόόόλ ο σιδερακος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ:ΔΥΣΤΥΧΩΣ,Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
    Τσάμπα προσπαθούν να πατριδεμπορεύσουν οι γνωστοί μεταπράτες του πατριωτισμού,ακόμα και σ'ένα τόσο ευαίσθητο θέμα...

    «Χειρονομία καλής θέλησης» χαρακτήρισε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου, την απόσυρση της τροπολογίας για τη δημιουργία τζαμιού στον Βοτανικό στο νομοσχέδιο για τις ενεργειακές αγορές.

    Με την έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου, οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. κάλεσαν την κυβέρνηση να αποσύρει την επίμαχη τροπολογία.

    «Κοινοβουλευτικό τείχος απέναντι στην κυβερνητική τροπολογία για το τζαμί στον Ελαιώνα, που κατατέθηκε στο πλαίσιο του νομοσχεδίου του ΥΠΕΚΑ για την Ενέργεια, όρθωσε ο ΛΑ.Ο.Σ. διά του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου. Ο κ. Αστέριος Ροντούλης ανάγκασε με σειρά στέρεων επιχειρημάτων τον υπουργό να αποσύρει την τροπολογία, καθώς αυτή δεν είχε την παραμικρή συνάφεια με το αντικείμενο του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, ενώ επιπλέον δεν είχε συζητηθεί προηγουμένως στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Δεδομένου ότι ο αρμόδιος υπουργός αναγκάστηκε να αποσύρει την επίμαχη τροπολογία, ο ΛΑ.Ο.Σ. ευελπιστεί, πέραν της διαδικασίας, να επανεξεταστεί από την κυβέρνηση και το περιεχόμενό της», αναφέρει ο ΛΑ.Ο.Σ. σε ανακοίνωσή του.
    Τα παραπάνω ήδη διακινούνται σε διάφορες ιστοσελίδες,με τεράστιους τίτλους όπως "ΤΖΑΜΙ ΤΕΛΟΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟ Λαος" και άλλες τέτοιες ψηφοθηρικές γραφικότητες.

    Ποια είναι η αλήθεια;Πως το μόνο που αποσύρθηκε,είναι μία τροπολογία σε ένα παντελώς άσχετο νομοσχέδιο (για την ενέργεια) στο οποίο,άγνωστο γιατί,γινόταν αναφορά και στο τέμενος που θα χτίσουν στον Βοτανικό!

    Άλλωστε,το ίδιο το δελτίο τύπου του Λαος,αναφέρει ξεκάθαρα πως αποσύρθηκε ΜΟΝΟ η εν λόγω τροπολογία και όχι το περιεχόμενό της!Αμφιβάλλουμε όμως αν την διάβασαν ορισμένα παπαγαλάκια,αφού το μόνο που τους απασχολεί είναι να αρπάξουν κάνα ψηφαλάκι και...ψιχουλάκι!

    Η ουσία είναι πως,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,έχει γίνει ήδη ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ η ανέγερση τεμένους,όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Στόχος" δημοσιεύοντας το ανάλογο ΦΕΚ (εικόνα δεξιά).

    Και λέμε δυστυχώς,γιατί εμείς θα ήμασταν οι πρώτοι που θα πανηγυρίζαμε αν ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΖΑΜΙΟΥ,ανεξαρτήτως ποιος βοήθησε σε αυτό!

    Όταν όμως κάποιοι προσπαθούν να αποκομίσουν κομματικά οφέλη,ακόμα και σ'ένα τόσο κρίσιμο ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ,τότε δεν είναι ούτε για φτύσιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive