Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΠΑΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ -ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

Καλά πιστεύει κάποιος σοβαρός άνθρωπος και πολιτικός ηγέτης αυτά περί ομηρείας ,απόπειρας βιασμού σε καμαριέρα απο τον Στρος Καν ;
Για όσους γνωρίζουν την Νέα Υόρκη και το Ξενοδοχείο SOFITEL η σουίτα του στοιχίζει χιλιάδες ευρώ και αν ένας πελάτης ήθελε έξτρα περιποίηση  απλώς θα σήκωνε το τηλέφωνο !!
Αλλά      δεν πρέπει να ξεχνάμε ένα πράγμα ο Στρος Καν είναι σοσιαλιστής και ειναι γνωστό για τα ήθη στην Γαλλία πόσο ελεύθερα είναι .Είναι δυνατόν ένας παππούς να κυνηγήσει μια καμαριέρα που δουλεύει για μερικά δολάρια την ώρα όταν θα μπορούσε να έχει στρατιές γραμματέων για όλα τα γούστα ;
Απλώς ο Αυστριακός υποψήφιος έχανε πόντους και η συνταγή είναι απλή αλλά γνωστή στην Στάζι ΄μην ξεχνάτε οτι η Μέρκελ προέρχεται από την Ανατολική Γερμανία και στέλεχος της Στάζι !!
Απλά ο Στρος Καν ήταν φίλος της Ελλάδος και να το θυμηθείτε η Αυστρία και Γερμανία θα κάνουν δήθεν πίσω και θα μας έρθει ο νέος πρόεδρος του ΔΝΤ ο Τουρκογερμανος πρώην τσάρος ΝΤΕΡΒΙΣ  και υπεύθυνος της οικονομικης αναγέννησης της Τουρκίας !!!
ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive