Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Μαθήματα ισονομίας για έλληνες πολιτικούς - δικαστές... Έτσι δεν είναι κ.Καστανίδη;

Σύλληψη Στρος-Καν (γενικού διευθυντή ΔΝΤ) στη Νέα Υόρκη

Κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε καμαριέρα, εργαζόμενη στο ξενοδοχείο Sofitel (περιοχή Times Square, Μanhattan).
Τον συνέλαβαν το Σάββατο το απόγευμα, στο αεροδρόμιο John F. Kennedy, λίγο πριν επιβιβαστεί σε πτήση της Air France με κατεύθυνση το Παρίσι.

Σχόλιο:  Η υπόθεση αυτή μάλλον πολιτική πλεκτάνη ομοιάζει περισσότερο παρά παραπέμπει σε σεξουαλική επίθεση. Ο πόλεμος από ημέρες γνωστός. Ο Σαρκοζί ο μεγάλος ωφελημένος από αυτή τη πολεμική. Η συνέχεια θα δείξει τα πραγματικά περιστατικά.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η εισαγγελική λειτουργία που εφαρμόστηκε, άμεσα και χωρίς πολλές χρονοτριβές και γραφειοκρατικές ατέρμονες διαδικασίες, κάτι που στην χώρα μας φαντάζει εξωπραγματική και συμβαίνει μάλλον μόνο σε κάτι τηλεοπτικές σειρές απογευματινής ζώνης.

Για φαντάσου λέει να γινόταν αυτό το περιστατικό στη Αθήνα!!!
Η καμαριέρα θα είχε απολυθεί και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα την είχαν χαρακτηρίσει τρελή ή πρόσωπο που ήθελε να τηλεοπτική παρουσία στα "μεσημεριανάδικα".

Μαθήματα ισονομίας για έλληνες πολιτικούς - δικαστές... Έτσι δεν είναι κ.Καστανίδη;

ΔΕΝ απαιτούνται νέοι νόμοι, προεδρικά Διατάγματα, διαβουλεύσεις και εντυπωσιακές τηλεοπτικές εμφανίσεις στα Megάλα κανάλια.

Εφαρμογή των ισχυόντων νόμων... αρκεί!!!  

Νάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive