Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΕΡΑΤΕΑΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Χριστίνα Χριστοφάκη - Πάγκαλου. Ευτυχώς δεν τους λέει τρομοκράτες. Μόνο ακραίους και ιδιοτελείς.

Καταψηφίσαμε στήριξη της Κερατέας γιατί...
Η επικεφαλής της δημοτικής μειοψηφίας στο Δήμο Σαρωνικού Χριστίνα Χριστοφάκη - Πάγκαλου, απαντά γιατί καταψήφισε το ψήφισμα υπέρ των κατοίκων που αγωνίζονται κατά του ΧΥΤΑ στην Κερατέα, με επιστολή της που κατέθεσε στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Καταγράφουμε αποσπάσματα της επιστολής.
Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα παρακολουθώ και εγώ και οι συνεργάτες του συνδυασμού μου με ιδιαίτερη προσοχή και αγωνία τα όσα διαδραματίζονται στην Κερατέα.
...
Πέραν αυτού, είναι λογικό να ενδιαφέρομαι για τη λύση που θα δοθεί στο πρόβλημα γιατί μας αφορά άμεσα η διάθεση των στερεών αποβλήτων των δήμων μας. Έχουμε την εντύπωση ότι έχει δημιουργηθεί ένα αδιέξοδο, το οποίο είναι ιδιαίτερα οδυνηρό, με την αναστάτωση της καθημερινότητας των κατοίκων αλλά και με τραυματισμούς κατοίκων και αστυνομικών, με άμεσο κίνδυνο για ενδεχόμενες απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής τους.
.......
Θεωρώ λοιπόν ότι ως κύριος υπεύθυνος, αιρετός εκπρόσωπος του λαού
της Λαυρεωτικής, πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες αποκλιμάκωσης
της κατάστασης με αμοιβαίους συμβιβασμούς, που θα καταστήσουν δυνατή την επιδίωξη μιας νέας συνεννόησης με την κυβέρνηση.
Εκτιμώ λοιπόν ότι μπορείτε να προτείνετε:
1. Την κατάργηση των οδοφραγμάτων και την αφαίρεση όλων των εμποδίων της κυκλοφορίας.
2. Την ταυτόχρονη αποχώρηση των δυνάμεων καταστολής από την περιοχή με δημόσια δέσμευση ότι δε θα σημειωθούν γεγονότα έως ότου εκδοθεί η δικαστική απόφαση η οποία εκκρεμεί.
3. Στο διάστημα αυτό πρέπει να υπάρξει προσπάθεια στην οποία θα έχετε
την αμέριστη συμπαράστασή μου να διεξαχθούν ουσιαστικές συζητήσεις
με τους αρμόδιους υπουργούς για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης.
Τα τρία αυτά σημεία τα ανέφερα ήδη ως αντιπρόταση στη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαρωνικού. Δυστυχώς βρεθήκαμε στη δύσκολη θέση ο συνδυασμός μου κι εγώ να καταψηφίσουμε το προτεινόμενο από το Δήμαρχο κ.
Π. Φιλίππου ψήφισμα για περαιτέρω αναταραχή και όξυνση της κατάστασης.
..........
Αυτοί που είναι έτοιμοι να ανέβουν μαζί σας στα οδοφράγματα, στην πραγματικότητα εξυπηρετούν τους κομματικούς σκοπούς ακραίων πολιτικών δυνάμεων και προσωπικές ιδιοτελείς φιλοδοξίες.
Σας παρακαλώ να θεωρήσετε αυτή τη συμβολή μας ως μια ειλικρινή προσπάθεια για να βρεθούν λύσεις. Ποτέ δεν είναι αργά για να επικρατήσει η λογική και η ψυχραιμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive