Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ο JEFFRY "ΔΙΝΕΙ" ΤΟ ΣΗΜΗΤΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ !Ο εισαγγελέας έδωσε το πράσινο φως για να σταλεί η δικογραφία στη Βουλή

Στη Βουλή διαβιβάζεται η δικογραφία για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη σχετικά με καταγγελίες που συνδέονται με τα παράγωγα (swaps) 2000-2001. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Τέντες με απόφασή του έδωσε το ... πράσινο φως για να σταλεί η σχετική δικογραφία στη Βουλή, τα μέλη της οποίας σύμφωνα με το Σύνταγμα έχουν αποκλειστική αρμοδιότητα διερεύνησης πιθανών ποινικών ευθυνών μελών ή πρώην μελών των κυβερνήσεων.

Όπως είναι γνωστό η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη ύστερα από καταγγελία Αυστριακού δικαστή- κάνοντας λόγο για «καταγγελίες σχετικά με αξιόποινες πράξεις» από την κυβέρνηση Σημίτη. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ελένη Ράικου μετά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και μόλις στον «ποινικό ορίζοντα» προέκυψε το όνομα του πρώην πρωθυπουργού, αμελλητί -κατά το νόμο, διαβίβασε τη δικογραφία στον Άρειο Πάγο και ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός με τη σειρά του στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive