Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΗΣΥΧΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ & ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. Ένας-ένας αποδοκιμάζουν τις τακτικές του αλλά κανείς δεν τον «κουνάει»


Σαφή μηνύματα προς την πλευρά του Θόδωρου Πάγκαλου έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αποδοκίμασε ανοιχτά όσα υποστήριξε την περασμένη εβδομάδα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τους δημοσίους υπαλλήλους.

Ο Γιώργος Πεταλωτής τόνισε ότι «ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε με το δικό του τρόπο κάποιες απόψεις. Η κυβέρνηση έχει εκφραστεί θεσμικά, Δεν ήταν δηλώσεις, ούτε ο κ. Πάγκαλος επιχείρησε να εκφράσει θέσεις της κυβέρνησης». Και κατέληξε, υποστηρίζοντας πως «οι δηλώσεις χαρακτηρίζουν αυτόν που τις κάνει», παίρνοντας για πρώτη φορά επισήμως για λογαριασμό της κυβέρνησης σαφείς αποστάσεις από τα... καμώματα του αντιπροέδρου.

Άλλωστε, πέρα από τον «εμφύλιο» που έχει προκληθεί στο ΠΑΣΟΚ με την ανακοίνωση του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου και της «Αριστερής Πρωτοβουλίας», ένας-ένας οι κορυφαίοι υπουργοί αποδοκιμάζουν ανοιχτά τον κ. Πάγκαλο και τις παρεμβάσεις του. Μετά τον Κώστα Σκανδαλίδη, τη σκυτάλη σήμερα το πρωί πήρε ο Πάνος Μπεγλίτης. Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας είπε στον «Σκάι» ευθέως ότι οι δηλώσεις του κ. Πάγκαλου για τους δημοσίους υπαλλήλους δεν τον εκφράζουν και δεν τις υιοθετεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι θεωρείται εξαιρετικά απίθανη η αποχώρησή του από την κυβέρνηση, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες και ο ίδιος ο πρωθυπουργός να στείλει μηνύματα προς τον κ. Πάγκαλο.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ...

    Πότε δεν πίστευα ότι ένας λεχρίτης πολιτικός θα είχε το θράσος να μας βρίζει κατάμουτρα.
    Μαζί τα φάγαμε κε Πάγκαλε; ή μήπως εσείς με τους σαλιάρηδες λεχρίτες σας μας ρουφήξατε μέχρι και το μεδούλι;

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αγοραίος λόγος του γίνεται θέμα συζήτησης ούτε είναι η πρώτη φορά που ο 73χρονος πολιτικός υβρίζει και ελεεινολογεί. Αυτό είναι το σύνηθες.

    Αδύναμος να ξεφύγει από τις αδυναμίες του.
    Ο χειρότερος αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων που θυμάμαι .

    Ο ΑΧΡΕΙΟΣ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΙΑΣ, THΣ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑΣ KAI ΤΗΣ ΑΔΗΦΑΓΙΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive