Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Κρίσιμες ώρες…Θα φύγουν ΜΟΝΟ αν δουν τα ΔΟΝΤΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ!


Την εκκένωση της Νομικής Σχολήςαπό τους μετανάστες, ετοιμάζει η αστυνομία μετά και την εντολή, που εκδόθηκε από την εισαγγελία πρωτοδικών, με αίτημα της πρυτανείας του Πανεπιστημίου.
Η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κτίριο έχει απαγορευθεί, η πρόσβαση ακόμη και σε πεζούς δεν είναι εφικτή, και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η επέμβαση των ΜΑΤ.
Δύο εισαγγελείς βρίσκονται
στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ένας βρίσκεται με τις δυνάμεις της Αστυνομίας.
Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης, Νίκος Γιαννόπουλος, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «τα μέλη της Κίνησης θα παραμείνουν στο πλευρό των απεργών μέχρις εσχάτων».
Να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα, τόνισε η υπουργός Παιδείας. Ταυτόχρονα, η έκανε λόγο για «κατάχρηση και καταπάτηση του πανεπιστημιακού ασύλου από ομάδα μεταναστών που οδηγήθηκε εκεί και καθοδηγήθηκε από συγκεκριμένες οργανώσεις και πολιτικές δυνάμεις» και πρόσθεσε ότι «υπάρχει θεσμικό πλαίσιο και νόμος και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην τον εφαρμόζει».
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα σύσκεψη στο πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive