Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Συμμετέχει ενεργά στον Πυρήνα Ρόδου της Χρυσής Αυγής ο αναρτήσας βίντεο βασανισμών ζώων και αρχιπροβοκάτορας


Επιστολή συναγωνιστών από Ρόδο, επιβεβαιώνει τις καταγγελίες που δημοσιεύσαμε και εμείς και πλήθος άλλα ιστολόγια, για τον Δημήτρη Π....ή, ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας προώθησης της κακοποίησης και βασανισμού ζώων , αλλά και προβοκάτσιας και στοχοποίησης εθνικιστών για λογαριασμό του Μιχαλολιάκου, Webwar. Οι συναγωνιστές μας ενημερώνουν ότι ο Δήμήτρης Πλατής, πήγε για Χριστούγεννα στην Ρόδο, στο σπίτι του πατέρα του Διευθυντή της ΔΕΗ Σπύρου Π......ή, και o ίδιος όρισε συγκεκριμένη συνάντηση του Πυρήνα Ρόδου της Χρυσής Αυγής μαζί του! Για να έχει τέτοια αρμοδιότητα, είναι εμφανές ότι συμμετέχει κανονικά στις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, άλλωστε ο ιδιος ήταν καθοδηγητής του Πυρήνα Ρόδου, ενώ παράλληλα πουλάει παραμύθι ότι είναι "διαγραμμένος" από την Χρυσή Αυγή για να μπορεί να κινείται , να φακελώνει, να προβοκάρει ελεύθερα για λογαριασμό του εντολοδότη του Μιχαλολιάκου!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Π.......ς συνεχίζει να προβοκάρει μέσω του Webwar, όπου δημοσιεύει ο ίδιος σχόλια και κείμενα που τα υπογράφει ως μέλος διαφόρων εθνικιστικών ομάδων.

Τέλος διάφοροι συναγωνιστές, μας ενημέρωσαν ότι στο διαδίκτυο υπάρχει διαθέσιμο άλμπουμ φωτογραφιών του Δημήτρη Π.....ή, στην διεύθυνση:

Επειδή αρκετοί ζωόφιλοι θέλουν να κανουν μηνύσεις στο ρουφιανοσάιτ του Μιχαλολιάκου www.webwar3.gr και χρειάζονται τα στοιχεία του διαχειριστή, οι συναγωνιστές μας ενημέρωσαν ότι η μόνιμη διεύθυνση κατοικίας του ιδιοκτήτη του , Δημήτρη Π.....ή στην Ρόδο, μαζί με τα κατάλληλα τηλέφωνα, τα βρίσκει ψάχνοντας κανείς στο διαδίκτυο στον κατάολο μελών του TEE Ρόδου εδώ.
Εφόσον ο Δημήτρης Π.....ς , φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής στο Πολυτεχνείο Πάτρας, είναι στην Ρόδο αυτήν την περίοδο,μπορείτε όσοι θέλετε να τον βρείτε για να του στείλετε ευχητήριες κάρτες για την Πρωτοχρονιά, στην ίδια διεύθυνση.

Zωόφιλοι, στοχοποιημένοι εθνικιστές, κλπ που θέλουν να διαμαρτηρηθούν στον πατέρα του τηλεφωνικώς,μπορούν να τηλεφωνήσουν και στο γραφείο του στην ΔΕΗ, το τηλέφωνο υπάρχει στην σελίδα της ΔΕΗ, εδώ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Υστερόγραφο:
Ενδιαφέρον έχει η συζήτηση
εδώ όπου αναφέρονται τρία τουλάχιστον στελέχη της Χρυσής Αυγής πίσω από το Webwar, και οι τρείς διαχειριστές στην Αντεπίθεση και άνθρωποι του Μιχαλολιακου, μεταξύ αυτών και ο γνωστός "Πειρίθους" που είναι και συγγενής του Μιχαλολιάκου, και βρίσκεται σε καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του μεταδίδοντάς του πληροφορίες!


Σχετικά με το ίδιο θέμα διαβάστε εδώ και εδώ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΩΝ , ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 4 ΕΤΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ Π....Η (ΠΟΥ ΣΤΟ WEBWAR ΤΩΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ "GIANT"), ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΜΕ ΦΡΙΧΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ! EXEI ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΖΩΑ. ΟΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ.

http://webwar3.gr/index.php?topic=14470.msg157647;topicseen#new

2 σχόλια:

  1. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ!
    ΟΧΙ ΣΤΙΦΑΔΟ.
    ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ...ΟΝΕΙΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή τους!!! Εκτός απο ανθρώπους τώρα βασανίζουν και ζωά! Δεν είναι αστείο όλο αυτό!Δεν μπορείτε να κάνετε πλάκα! Εκτός και αν κάποιοι θέλουν να τους βάλουμε μανταλάκια στα αφτιά και α τους κρεμάσουμε! Η ζωή ενός ζώου είναι πιο σημαντική από 10 δικές τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive