Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Επειδή στίς "μαγκιές" απαντάμε ... αναλόγως, δείτε πιο κάτω:"Όταν ο Μιχαλολιάκος έγραφε σε βιβλία για τον ερχομό του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!" Απάντηση;

Πώς ένας οπαδός του ΕΩΣΦΟΡΟΥ, παριστάνει τελευταία τον "Ελληνορθόδοξο" για να βγάζει λεφτά!



(ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ)


Διαβάστε τον πρόλογο του Μιχαλολιάκου σε βιβλίο με θέμα τον Εωσφόρο!





Στην αριστερή σελίδα διαβάζουμε για την έλευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ:

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΔΙΔΑΧΗ
ΤΟ ΜΗΛΟ ΠΑΛΙ ΔΩΣΜΟΥ!

Στην δεξιά σελίδα, κάτω κάτω βλέπουμε την υπογραφή. ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.
Παίρνουμε τώρα το βιβλίο του Μιχαλολιάκου "Η εξομολόγηση ενός εθνικού" , εκδόσεις "Ελεύθερη Σκέψη" και διαβάζουμε το εξής ποιήμα του Μιχαλολιάκου:

O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ

Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
οι ποιητές ξυπνούνε,
Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
Και αυτός στην μέση του ναού,
Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
Στο βάθρο του βωμού,
Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
Την ώρα δοξάζει της θυσίας
Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν
Νίκος Μιχαλολιάκος


Το ποιήμα του Μιχαλολιάκου μεταξύ άλλων μιλάει για ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ στον ΣΑΤΑΝΑ, και ταυτίζεται με την απόλυτα ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ προσπάθεια κάποιων ΕΒΡΑΙΩΝ, να συκοφαντήσουν τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, έναν πολιτισμό του ΦΩΤΟΣ, ταυτίζοντας έναν θεό των βοσκών, Πάνα, που καμιά σχέση δεν είχε με όλα αυτά, με τον Σατανά των Εβραίων!

Ομως η αρχαία ελληνική θρησκεία, ήταν καθαρά Ηλιακή θρησκεία , θρησκεία του Φωτός και ήταν πολέμια της ΝΕΓΡΟΣΗΜΙΤΙΚΗΣ προέλευσης λατρείας του ΣΑΤΑΝΑ και των τελετουργικών της.

Είναι βέβαιο ότι ο Μιχαλολιάκος προσπάθησε από την μια πλευρά να προωθήσει την συκοφαντική προπαγάνδα Σιωνιστικών κύκλων που προσπάθησαν να εμφανίσουν τους Αρχαίους Έλληνες ως Σατανιστές και Σατανολάτρες , και από την άλλη να διαβάλλει τις ψυχές νέων παιδιών που πήγαιναν στην Χρυσή Αυγή και ήθελαν να μάθουν για την αρχαία ελληνική θρησκεία, παρουσιάζοντάς τους αυτή την θρησκεία με έναν τελείως ψεύτικο τρόπο και περιεχόμενο, ως Σατανισμό και προσπαθώντας έτσι να ΜΥΗΣΕΙ και να ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΕΙ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!

Σκεφτείτε τους αφελείς ανυποψίαστους γονείς που άφηναν τα παιδιά τους να πηγαίνουν στην Χρυσή Αυγή νομίζοντας ότι θα μάθουν για ΕΛΛΑΔΑ, Ελληνικό πολιτισμό ή για Ελληνορθοδοξία και εκεί ο Μιχαλολιάκος τα προσηλύτιζε στον ΝεγροΣημιτικό Σατανισμό!
Αφελέστατοι είναι επίσης και όσοι τον ψήφισαν για δημοτικό σύμβουλο νομίζοντας ότι βρήκαν τον κατάλληλο ..."άνθρωπο" που θα προωθήσει την... Ελληνορθοδοξία!


Μάλιστα στην ιστοσελίδα μελών της Χρυσής Αυγής , www.webwar3.gr, εκτός από βίντεο με ζώα που τα καίνε ζωντανά δημοσιεύονταν συχνά και Σατανιστικά κείμενα, ενώ σε διάφορα φόρουμ προβοκάτσιας, στοχοποίησης εθνικιστών, συκοφάντησης και διαστρέβλωσης, εμφανίζεται συχνά αρθογράφος με το ψευδώνυμο "ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ"

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο Μιχαλολιάκος βλέποντας ο Καρατζαφέρης (μάλιστα ο Μιχαλολιάκος διέταζε Χρυσαυγίτες να πηγαίνουν ως μπράβοι του Καρατζαφέρη σε διάφορες κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ, όταν ακόμα ο Καρατζαφέρης ήταν στην ΝΔ! Μετά από χρόνια ανεπιτυχών προσπαθειών του Μιχαλολιάκου να κατέβει βουλευτής με το ΛΑΟΣ μετά από κάποιο τηλέφωνο που έκανε στον Καρατζαφέρη, ο Μιχαλολιάκος έχασε κάθε του ελπίδα και ετσι μετά από μια νέα κωλοτούμπα βγήκε τότε το σύνθημα της ΧΑ "Εναντίον όλων" ), βγάζει λεφτά παριστάνοντας τον Ελληνορθόδοξο, παριστάνει τώρα και αυτός τον Ελληνορθόδοξο προσπαθώντας να εξαπατήσει παραπλανώντας το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών!

Μιας και χθες η Ορθοδοξία είχε την Εορτή των ΦΩΤΩΝ, κατά την οποία το ΦΩΣ διώχνει τα Σατανικά Πνεύματα, ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, να συμβεί σύντομα ακριβώς το ίδιο και στον Ελληνικό εθνικισμό! Από τον Ελληνικό εθνικισμό όμως για να φύγουν τα Σατανικά πνεύματα δεν φτάνει ο Αγιασμός, χρειάζεται πρώτα να έρθει ο Ηρακλής για να καθαρίσει τον κόπρο του Αυγεία!

Χρόνια Πολλά επίσης σε όσους χθές είχαν την ονομαστική τους εορτή.

Για να καλύψουμε εκτός από την δική μας αναφορά, και άλλες οπτικές γωνίες του ίδιου θέματος, αναφέρουμε ότι για όσους επίσης μελετάνε το πως το Φώς θα διώξει το σκοτάδι αλλά επικεντρωμένοι σε μια οπτική του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος και Θρησκείας και στις Άριες παραδόσεις, υπάρχουν επίσης αναλύσεις για το διώξιμο του Σκοταδισμού από μια τέτοια οπτική γωνία εδώ

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ. ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπρρρρρρρρρρρρρρρ......
    ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!!!

    Βιβλίο για τις αρχαίες ελληνικές θεότητες ήταν.
    Πως θέλατε να το προλογίσει;
    Με απόσπασμα από το κατά Μάρκον Ευαγγέλιο;

    Ψάξτε και πριν το 1982.
    Άμα πάτε πολύ παλιά, εκτός από το "μαμά" και το "μπαμπά" είμαι σίγουρος ότι θα έλεγε και "κακά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Χρυσή Αυγή αποσύρθηκε από τον ΛΑΟΣ όταν συμπεριλήφθηκε σε αυτόν ομοφυλόφιλος. Και μάλιστα όταν είχαν ρωτήσει τον Καρατζαφέρη γιατί έχει Χρυσαυγίτες στο κόμμα του, αυτός είπε "Ναι, αλλά έχω και ομοφυλόφιλους".
    Τότε η Χρυσή Αυγή αποχώρησε διότι την συνέκρινε όπως είχε πει με κίναιδους.

    Ο ΛΑΟΣ στις επόμενες εκλογές θα είναι εκτός Βουλής και η Χρυσή Αυγή εντός.
    Οπότε όπως καταλαβαίνετε πρέπει να πέσει πολύ λάσπη για να αντιστραφεί αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive