Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Αποκάλυψη: Οι εξωγήϊνοι που ανακάλυψε η NASA βρίσκονται …εδώ

Πάει, θα μας τρελάνει τελείως ο πρωθυπουργός.Ενεργεί λες και βρίσκεται σε άλλο πλανήτη. Μ’ αυτά που λέει κάθε φορά που βγαίνει από την Ελλάδα για να μιλήσει σε Σοσιαλιστές ή αλλού μας κάνει να αναρωτιόμαστε μήπως ο Γ. Παπανδρέου είναι ο… εξωγήινος που ανακάλυψαν οι Αμερικανοί σε λίμνη της Καλιφόρνια.

Αυτός που έχει διαλύσει πλήρως το κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα κι έπεται και συνέχεια με τις επιχειρησιακές συμβάσεις, τις περικοπές μισθών, συντάξεων, τη διάλυση της Παιδείας, του ΕΣΥ, του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος, τι νομίζετε ότι είπε από τη Βαρσοβία και το συνέδριο Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος;

«Οι συντηρητικοί είδαν την κρίση σαν χρυσή ευκαιρία να εξασθενήσουν το κοινωνικό κράτος, να μειώσουν τα εργατικά δικαιώματα που κατακτήθηκαν μετά από σκληρούς αγώνες. Ευθύνη μας είναι να τα διαφυλάξουμε με κάθε κόστος. Πρέπει να βοηθήσουμε τα εκατομμύρια των άνεργων νέων Ευρωπαίων να βρουν δουλειά, να βοηθήσουμε τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων που ζουν στη φτώχεια» τόνισε ο κ Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας ότι «το να διασώζουμε τις τράπεζες εις βάρος των φτωχότερων πολιτών δεν είναι μόνον οικονομικά μη βιώσιμο, είναι κοινωνικά και ηθικά απαράδεκτο».

Πρόκειται για το άκρον άωτον της διγλωσσίας και της αφασίας. Ότι έχει κάνει αυτός στη χώρα του τα αποδίδει στους συντηρητικούς τους οποίους, λέει, πρέπει να σταματήσει.

Δηλαδή ο Γ. Παπανδρέου θα κάνει πόλεμο στον… γιο του Ανδρέα; Ή μήπως ο Γιώργος στον… Γιωργάκη; Για να καταλαβαινόμαστε δηλαδή.

Και συνέχισε ακάθεκτος να μιλά για τους συντηρητικούς: «Λένε ήρθε η ώρα της λιτότητας αλλά τι εννοούν; Τις συντάξεις, το κράτος πρόνοιας, τα επιδόματα ανεργίας, την εκπαίδευση. Αν τα κόψουμε θα προκύψει μεγαλύτερη ανισότητα». Σας θυμίζουν όλα αυτά μήπως τα μέτρα που πήρε το ΠΑΣΟΚ σε ένα χρόνο; Μπα, δε νομίζω…

Και βέβαια δεν ξέχασε τα… πράσινα άλογά του: «Χρειαζόμαστε αφενός ένα Ευρωπαϊκό ‘New Deal’ με ‘πράσινη συνιστώσα’ που θα μας δώσει μια βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και ένα παγκόσμιο ‘New Deal’

Λέτε να γίνει και παγκόσμιος ηγέτης; Αν κρίνουμε απο το χειροκρότημα που εισέπραξε, όπως διαβάζουμε αλλού:

Κάνοντας ένα αιχμηρό λογοπαίγνιο με τη λέξη “PIGS” (γουρούνια), από τα αρχικά των “προβληματικών χωρών” Πορτογαλίας, Ιρλανδίας, Ελλάδας και Ισπανίας, ο Γιώργος Παπανδρέου, από το βήμα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, καυτηρίασε τις πολιτικές των Συντηρητικών και υπεραμύνθηκε της κοινωνικής δικαιοσύνης. “Είμαι υπερήφανοs που ανήκω στα PIGS, στην ομάδα αυτών των χωρών” σημείωσε (“I belong to a group called the PIGS. I dont Know if I look like, but I am also one of the pigs and I am proud to be one of the pigs“), αποσπώντας το χειροκρότημα του ακροατηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive