Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΕΝΤΡΟΜΟΣ Ο JEFFRY "ΕΣΤΗΣΕ" ΤΟΝ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΜΕΤΑ ΤΟ "ΤΡΑΠΑΤΣΟ" ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ. ΔΕΙΤΕ..

Έχουμε πολλή δουλειά μέχρι το τέλος του χρόνου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠO ΤΗΝ "ΩΡΑ  ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ"  Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, παρενέβη  σήμερα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης των  επίκαιρων ερωτήσεων προκειμένου να σχολιάσει τη  συνεχή απουσία του κ. Γ. Παπανδρέου από την "Ώρα του  Πρωθυπουργού" ως εξής:  
 Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.):  «Για άλλη μια φορά ζήσαμε μια αποστροφή του  Πρωθυπουργού για την "Ώρα του Πρωθυπουργού".  Σαφώς ο κ. Παπανδρέου έχει επιλέξει να είναι  "πρωθυπουργός εξωτερικού". Αυτό ας το κρίνει ο  Ελληνικός λαός. Η κυβέρνηση όμως διαθέτει  Αντιπρόεδρο. Επίσης, μετά τον τελευταίο  ανασχηματισμό έχει και έναν "πρωθυπουργεύοντα"  υπουργό. Δεν είναι δυνατόν να κατατίθενται  ερωτήσεις των πολιτικών αρχηγών για καίρια θέματα  και να αναβάλλονται διαρκώς. Από τότε που ξεκίνησε  αυτή η περίοδος, από τον Οκτώβριο, δύο φορές έχει  έρθει ο Πρωθυπουργός. Εάν ο Πρωθυπουργός  προτιμά να είναι στο εξωτερικό, είναι δικαίωμά του,  έχει όμως και Αντιπρόεδρο, καθώς και τον κ.  Ραγκούση, οι οποίοι μπορούν να έρχονται εδώ να  απαντούν στα ερωτήματά μας. Αυτή η αποστροφή  είναι προσβολή για το πολίτευμα, προσβολή για τη  Δημοκρατία, προσβολή για τον κοινοβουλευτισμό.  Αυτή τη δήλωση την κάνω για τα πρακτικά.   Απαντώντας σε μεσολαβήσασα τοποθέτηση του  παρευρισκόμενου υπουργού προστασίας του Πολίτη, ο  Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. παρατήρησε τα εξής:  
Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.):  «Υπάρχει μία πραγματικότητα: από την πρώτη  εβδομάδα του Οκτωβρίου, ο Πρωθυπουργός έχει  έρθει, Παρασκευή στην αίθουσα, μόλις δύο φορές. Εάν  το βρίσκετε σωστό στις δέκα Παρασκευές να είναι τις  δύο εδώ, έχετε δίκιο. Όμως, δεν είναι εκεί το  ζητούμενο, ας πηγαίνει στο εξωτερικό, έχει και άλλες  υποχρεώσεις πέρα από την Προεδρία της  Κυβερνήσεως, είναι και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής  Διεθνούς, πολλές οι εκδηλώσεις, το καταλαβαίνουμε,  το κατανοούμε, το προσπερνάμε. Γιατί όμως δεν  έρχεται ο Αντιπρόεδρος; Δεν του έχει εμπιστοσύνη σε  αυτά που θα πει εδώ και τον φοβάται; Γιατί δεν  έρχεται ο συντονιστής υπουργός, ο  "πρωθυπουργεύων", όπως γράφουν οι εφημερίδες, ο  κ. Ραγκούσης; Γιατί δεν εμπιστεύτηκε εσάς που είστε  αρμόδιος για το θέμα που ρωτούσα; Για ποιό λόγο;  Αυτή η απαξία δημιουργεί το πρόβλημα. Χαίρομαι  που το καταλάβατε και είμαι σίγουρος ότι θα τον δείτε  τον Πρωθυπουργό και θα του πείτε ότι υπάρχει ένας  προβληματισμός από τους πολιτικούς αρχηγούς. Περί  αυτού πρόκειται και τίποτα περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive