Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΟΥΠΣ !! ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

Την πρόταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη για επανεξέταση του Ελληνικού χρέους όπως προκύπτει από τις προμήθειες κυρίως εξοπλιστικών προγραμμάτων, υιοθέτησε σήμερα στη Βουλή, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας κατά την ανάπτυξη της ερώτησης του προς τον Πρωθυπουργό αναφέρθηκε στην ανάγκη αναδιάρθρωσης του "ειδεχθούς χρέους".

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, από την 28 Μαΐου του 2010, αναφέρεται στο θέμα αυτό, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι εφόσον είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι η SIEMENS, και άλλες γερμανικές εταιρίες, έχουν καταβάλλει τεράστια ποσά σε μίζες και λαδώματα προς Έλληνες πολιτικούς για να επιτύχουν συμβάσεις πολλών δισ., τόσο για αμυντικά προγράμματα όσο και λοιπές προμήθειες του Ελληνικού κράτους, οφείλει η Κυβέρνηση να προχωρήσει σε επανακοστολόγηση των προμηθειών αυτών, καλώντας μάλιστα για το σκοπό αυτό, ανεξάρτητους οίκους αξιολόγησης ώστε να καθοριστεί το πραγματικό οφειλόμενο ποσό.

«Θα διαπιστώσουμε λοιπόν ότι το πραγματικό μας χρέος δεν ανέρχεται στο ύψος που σήμερα αναφέρεται, αλλά σε επίπεδα χαμηλότερα κατά πολλά Δισ.» τόνισε χαρακτηριστικά στις Ομιλίες του στη Βουλή ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Σήμερα η πρόταση του κ. Καρατζαφέρη προσυπογράφτηκε και από τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Α. Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive