Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Τώρα, ΞΥΛΟ μετά ... Βυζαντινής Μουσικής και απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα.

Αυτή την στιγμή και κατά την αποχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας από την συναυλία που γίνεται στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα, κι ενώ δεν υπήρχε ζήτημα παρακώλυσης της διέλευσής του, καθ’ ότι οι κάτοικοι ήταν συγκεντρωμένοι σε απόσταση, τα ΜΑΤ έλαβαν εντολή και εντελώς απρόκλητα άρχισαν να χτυπούν γιαγιάδες, παππούδες και άλλους κατοίκους προκειμένου να τους απωθήσουν από την πλατεία.

Επικρατεί μεγάλη ένταση, κάτω από τους… λάτιν ήχους των τραγουδιών του Νταλάρα, που ακούγονται από τα μεγάφωνα της εκκλησίας.

Η Ελλάδα σε στιγμές ανεπανάληπτης παρωδίας….

ρεπορτάζ από το www.neolaialaos.org

2 σχόλια:

  1. Αν δεν τους διώξουμε τώρα,θα έρθουν και στην Ελλάδα βομβιστικές επιθέσεις σαν και της Σουηδίας και όχι για την παρουσία μας στο Αφγανιστάν,αλλά επειδή δεν τους χτίζουμε πολλά τζαμιά:

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=219971&cid=5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Νταλάρας έδωσε συναυλία μέσα στον άγιο Παντελεήμονα και τα ΜΑΤ ξύλο απ έξω …. (Ξύλο μετά μουσικής δηλαδη)…
    Τα λεφτά ποιος τα έδωσε ???

    Ήταν μάλλον χορηγία του Μεγάρου Μουσικής ,που εισπράττει κάτι ψιλά από το ΥΠΠΟ και πληρώνει χοντρά κάποια μόνιμα οικόσιτα του καλλιτεχνικού εσμού που διοργανώνει συνήθως συναυλίες φιλανθρωπικού σκοπού (δηλαδή αφορολόγητες !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive