Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΤΟ "ATHENS PRIDE" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ!


Όπως μας πληροφορεί το ηλεκτρονικό περιοδικό των Ομοφυλοφίλων «10%», ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης υποσχέθηκε στους κιναίδους της Αθήνας ότι ο Δήμος θα θέσει υπό την αιγίδα του την Ετήσια Παρέλαση «Gay Parade» που κάνουν κάθε Ιούνιο μεταξύ Πλατείας Κλαυθμώνος και Συντάγματος οι εν Αθήναις Ομοφυλόφιλοι!.. Κάτι που ηρνείτο κατηγορηματικά να κάνει ο απερχόμενος Δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης, φοβούμενος την οργή των Ελλήνων Πατριωτών. Επίσης, το κιναιδιστικό περιοδικό «10%» μας πληροφορεί ότι ο Υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος παρουσιάζοντας προ ημερών το πρόγραμμα «ATHENS every week» για την προσέλκυση νέων τουριστών στην Ελληνική Πρωτεύουσα, ανέφερε σαν μεγάλο αξιοθέατο της Αθήνας και το «Athens Pride», το «Φεστιβάλ Ομοφυλόφιλης Υπερηφάνειας» των Αθηνών, που θα αναλάβη υπό την αιγίδα του ο Αντιρατσιστής Καμίνης!.. Ο οποίος Καμίνης (όπως έγραψε προεκλογικά η «Ελευθεροτυπία») είχε την θερμή στήριξη ΟΛΩΝ των Ομοφυλόφιλων Δημάρχων της Ευρώπης, με πρώτους και καλύτερους τον Δήμαρχο Παρισίων Bertrand Delanoë και τον Δήμαρχο Βερολίνου Klaus Wowereit.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, ένας άλλος διάσημος Ευρωπαίος Ομοφυλόφιλος, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε, χαρακτήρισε τα Γερμανικά Συνδικάτα «πανούκλα για την χώρα», υποστηρίζοντας την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς εργασίας και δραστικές μειώσεις στα φορολογικά βάρη των προνομιούχων. Όσο για το Γερμανικό Κοινωνικό Κράτος, το χαρακτήρισε «σύμπτωμα παρακμής της ύστερης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας», παραλληλίζοντας όσους απολαμβάνουν επιδόματα ανεργίας με το σιτιζόμενο από το Κράτος, άεργο Ρωμαϊκό Προλεταριάτο!!.. Φαντάζεστε κάποιον Έλληνα υπουργό (κίναιδο ή μη) να κάνει παρόμοιες δηλώσεις για τους Έλληνες συνδικαλιστές; Πλάκα – πλάκα, οι Γερμανοί κίναιδοι πολιτικοί είναι πολύ πιο άνδρες από τους δικούς μας πολιτικάντηδες…
"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive