Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΣΕ ΛΙΓΟ Θα βγουν «μαχαίρια» στη Βουλή.Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ζήτησε να προσέλθουν οι συνταγματολόγοι Ευ. Βενιζέλος και Α. Λοβέρδος


Η ΝΔ ζητάει να αποσταλούν τα πρακτικά της αποψινής συνεδρίασης στη δικαιοσύνη, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο κατάχρησης εξουσίας εκ μέρους της πλειοψηφίας, σύμφωνα με κύκλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης που προϊδεάζουν για σκληρή στάση της ΝΔ.

Οι βουλευτές της ΝΔ αναμένεται να καταγγείλουν «νομικό και πολιτικό πραξικόπημα» υποστηρίζοντας ότι το κατηγορητήριο για το Βατοπέδι διευρύνθηκε με τις κατηγορίες της απάτης και του ξεπλύματος χρήματος, κατά παρέκκλιση του κανονισμού της Βουλής και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Όπως υποστηρίζουν, αν τυχόν πράγματι διαπιστώθηκαν στην πορεία αυτά τα αδικήματα, θα έπρεπε να σταματήσει το έργο της προανακριτικής επιτροπής και να συσταθεί νέα εξεταστική για να διερευνήσει τις πρόσθετες πτυχές της υπόθεσης.

Παράλληλα, η ΝΔ αναμένεται να καταθέσει στα πρακτικά της Βουλής έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι με υπουργική απόφαση του Απ. Φωτιάδη, η Βιστωνίδα και οι παραλίμνιες εκτάσεις είχαν ήδη διαγραφεί από τον κατάλογο των ακινήτων του δημοσίου επί ΠΑΣΟΚ και πριν αναλάβει η κυβέρνηση Καραμανλή.

Στο μεταξύ, με το «καλημέρα» της συνεδρίασης ο Γιώργος Καρατζαφέρης επιχείρησε να υπερτονίσει τις όποιες διαφωνίες εντός του ΠΑΣΟΚ για την παραπομπή των πέντε πρώην υπουργών.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ζήτησε να προσέλθουν οι συνταγματολόγοι Ευ. Βενιζέλος και Α. Λοβέρδος και να ενημερώσουν τη Βουλή για τις θέσεις που έχουν γραπτώς διατυπώσει, ότι δηλαδή η Βουλή και όχι το Δικαστικό Συμβούλιο αποφαίνεται επί της παραγραφής των αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive