Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΑΘΗΝΑ ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ , ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ !!



Παρακολούθησα τα εμετικα δελτία ειδησεων το βραδυ για να δω τι ελεγαν για το θεμα με τη προσευχη των ισλαμιστων και πραγματικα εξοργιστηκα.
Σε ολα τα καναλια, εγινε κριτικη στους γενναιους ελληνες κατοικους που αντιδρασαν στη πλατεια αττικης παρουσιαζοντας τους ως μια μικρη και ρατσιστικη μειοψηφεια.
Εχει περασει γραμμη σε ολα τα κωλοκαναλα να λοιδορουνται οι ελληνες κατοικοι και να προωθειται η ανεκτικοτητα υπερ των λαθρομεταναστων ισλαμιστων.
Στη πραγματικοτητα κρυβεται και κατι αλλο απο πισω.
Οι αρχες φοβουνται πιθανες τρομοκρατικες ενεργειες απο τους μοσυουλμανους γιαυτο υποχωρουν σε καθε αιτημα τους και σκυβουν το κεφαλι.
Τα ιδια γινονται και στην Αγγλια. Εχει εφαρμοστει μαλιστα και η σαρια σε περιοχες της αγγλιας με την ανοχη του κρατους που φοβαται την αντοδραση των ισλαμιστων.
Πρεπει οι γελοιοι πολιτικοι να συνειδητοποιησουν οτι εδω ειναι ελλαδα και οχι ισλαμαμπαντ. Οι λαθρομεταναστες πρεπει να απελαθουν αμεσα.
Συντρεχουν χιλιαδες λογοι για αυτο.
Εθνικη ασφαλεια, δημοσια υγεια, εγκληματικοτητα, αλλοιωση δημογραφικων κλπ.
Αλλα πανω απο ολα, κινδυνευει ο ανωτερος δυτικος πολιτισμος μας (προιον χιλιαδων ετων δημιουργιας) απο τις ορδες του τριτοκοσμικου ισλαμ.
ΕΡΩΤΩ...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ?
ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ...ΠΡΟΤΙΘΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ Η ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ...
ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ???
ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...
ΣΠΥΡΟΣ

Σημ.Αγαπητέ φίλε,
ΑΝ είδες τις σημερινές δηλώσεις του ΛΑ.Ο.Σ και τις άπειρες αναρτήσεις στα Πατριωτικά ιστολόγια θα πάρεις την απάντησή σου. ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ -Και ΕΜΕΙΣ μαζί- Το ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ φαινόμενο.
Αυτό τα λέει ΟΛΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive