Εγραφα τοτε :

«Η σφαγή του ΚατύνΤό 1943 απεκαλύφθη η σφαγή του Κατύν, των Πολωνών αξιωματικών καί διανοουμένων, πού υπολογίζονται σέ 18000, διά της οποίας ο Στάλιν επεδίωκε νά εξαφανίση τήν πολωνική ιθύνουσα τάξι καί νά καταστήση τό πολωνικό θνος ακίνδυνο κομμουνιστικό κράτος, υποτελές στήν ΕΣΣΔ. Σημαντικές καί αποκαλυπτικές πληροφορίες στό βιβλίο '' Η Μαύρη Βίβλος του Κομμουνισμού''. Βιβλιοπωλείον της Εστίας, Αθήναι 2001 Δεύτερη έκδοση, σελίς, 272, 273 φωτογραφίες, καί σελίδες 401, 402, 403 ..
Ενώ ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος και η "επιχείρηση Μπαρμπαρόσσα" ήσαν σε πλήρη εξέλιξη, ο
Γερμανοί νακοίνωσαν οτι κοντά στό δάσος του Κατύν ανακάλυψαν σειρά 8 ομαδικών τάφων με 4.150 πολωνούς βαθμοφόρους κτελεσθέντες υπό των σοβιετικών. Η ΕΣΣΔ αρνήθηκε τήν κατηγορία καί απέδωσε τήν γερμανική ανακοίνωσι σε προπαγάνδα του Γκαίμπελς.
Ενα απόρρητο υπόμνημα του 1956, τό οποίο διέρρευσε στη Δύση, αναφέρει ότι μέσα σε 40 ημέρες εκτελέστηκαν 4.421 άτομα στό Κατύν, 6.311 στό Οστατσκόφ-Καλίνιν, 3.820 στό Στάραμπιελσκ-Χάρκοβο, 7.305 στο Τσούκοτσκ κλπ. Ειδικά στο Κατύν εξοντώθηκαν καθηγητές πανεπιστημίου, γιατροί, πιλότοι, συγγραφείς, μηχανικοί κλπ»

Για να δεχθω υβριστικες επιθεσεις απο τους ντροπαλους και ξεδιαντροπους εραστες του σταλινισμου..Αφου διεπραξα το αμαρτημα του αντικομμουνισμου. Με αναφορες του γνωστου για την "αντικειμενικοτητα και φιλαληθεια" Ριζοσπααααστη..

Σημερα 26 11 2010 στην Εφημεριδα Βημα

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=369896&dt=26/11/2010

δημοσιευθηκε η αποφασις της Κατω Βουλης (Δουμα) της Ρωσσιας συμφωνως προς την οποια αναγνωριζεται το εγκλημα που διεταξε ο Σταλιν , δηλαδη η σφαγη των 22000 Πολωνων από τoυς Σοβιετικους στο Κατυν..

«Τα έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα οποία είχαν παραμείνει επί πολλά χρόνια στα μυστικά αρχεία, αποκαλύπτουν το μέγεθος της φοβερής αυτής τραγωδίας, αλλά επιβεβαιώνουν επίσης ότι το έγκλημα του Κατίν διαπράχθηκε με προσωπική διαταγή του Στάλιν και άλλων μελών της σοβιετικής ηγεσίας»

Αποδεχεται και επιβεβαιωνει η αποφασις της Δουμα..

Ακομη πιο συγκεκριμενα για να το «μελετησουν» οι τους διαφοροι Χαλκτιρ και Ριζοσπαστικοι Σταλινικοι γραφει η αποφασις:

«Η ευθύνη για το έγκλημα αυτό καταλογίσθηκε από τη σοβιετική προπαγάνδα στους ναζί εγκληματίες, γεγονός που προκάλεσε την οργή, την πίκρα και τη δυσπιστία του πολωνικού λαού»

Και καταληγει η αποφασις της Δουμα της Ρωσιας.


«Το ρωσικό Κοινοβούλιο εκφράζει τη βαθιά του συμπάθεια προς όλα τα θύματα της αδικαιολόγητης αυτής πράξης, στις οικογένειες και τους συγγενείς τους"

Βεβαιως οι εγχωριοι Σταλινικοι χακτσιρ κλπ προτιμουν και θα πεθανουν στις ονειρωξεις τους.. παρα να αποδεχθουν ποτέ την αλήθεια


Ιασων