Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ένας 20χρονος Μολδαβός και ένας 33χρονος Επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες και ένα παιδ


Αδίστακτοι έχουν γίνει οι κακοποιοί

Ένας 20χρονος Μολδαβός και ένας 33χρονος Ρουμάνος συνελήφθησαν στα Γιάννενα κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας και τραυματισμούς πολιτών.

Συγκεκριμένα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους οι δύο αλλοδαποί, μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα σε σπίτι. μέσα στο οποίο βρίσκονταν η 39χρονη ιδιοκτήτρια, τα τρία ανήλικα παιδιά της καθώς και μία 50χρονη συγγενής τους και κρατώντας ο ένας από αυτούς μαχαίρι και ο άλλος οικοδομικό σφυρί, χτύπησαν τις δύο γυναίκες, τραυματίζοντάς τες ελαφρά, προκειμένου να τους δώσουν τα χρήματά τους.

Όλα έγιναν μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά εκ των οποίων το ένα προσπάθησε να παρέμβει και ο ένας από τους δράστες χτύπησε το παιδί με την λαβή του μαχαιριού, τραυματίζοντάς το, ευτυχώς όχι σοβαρά. Στη συνέχεια αφού η μία από τις δύο γυναίκες κατάφερε να αποκαλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ενός δράστη, τράπηκαν σε φυγή.

Οι δύο τραυματισμένες γυναίκες και το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» Ιωαννίνων όπου νοσηλεύονται.

Από το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η Αστυνομία, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας «ΔΙΑΣ»

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ιωαννίνων, ενώ η Υποδιεύθυνση Ιωαννίνων, συνεχίζει τις έρευνες για ανάμιξη των δύο αλλοδαπών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive