Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΑΖΑΦΕΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο πλαίσιο 
της περιοδείας του στον Πειραιά, είχε σήμερα συνάντηση με τα Προεδρεία των Επιμελητηρίων και Εμπορικών Συλλόγων Πειραιά. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Α. Γεωργιάδη και τους Υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες Πειραιώς και Νήσων προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Εάν οι Κυβερνήσεις του παρελθόντος άκουγαν πιο προσεκτικά, είχαν δώσει πιο ενεργό ρόλο στους Προέδρους των Επιμελητηρίων, είναι σίγουρο ότι η χώρα δεν θα είχε φτάσει σε αυτή την οικονομική καχεξία. Τα Προεδρεία των Επιμελητηρίων του Πειραιά μου έδειξαν ότι γνωρίζουν και το πρόβλημα και έχουν και συγκεκριμένες λύσεις. Πιστεύω ότι αυτές οι σκέψεις, αυτές οι ιδέες και προτάσεις πρέπει να συμπτυχθούν, να μπουν μέσα σε άμεσο και αποτελεσματικό διάλογο για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και την πολιτική από την ακρισία». Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Γ. Κασιμάτης δήλωσε τα εξής: «Εκείνο που θέλω να τονίσω με δύο λέξεις είναι η ευθυγράμμιση των απόψεων που εκφράστηκαν με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Είναι ο μόνος ο οποίος αντιλαμβάνεται πλήρως το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η χώρα, και με συγκεκριμένες προτάσεις που έγιναν τόσο από τον ίδιο όσο και από εμάς, βρήκαμε τη χρυσή ευκαιρία θα πω σήμερα, να ταυτίσουμε τις απόψεις μας για το μέλλον της χώρας και της πόλης του Πειραιά. Η πόλη του Πειραιά αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. Ένα μέλλον όχι μόνο για εμάς, αλλά και για αυτούς που θα έλθουν μετά από εμάς. Είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε τους στοιχειώδεις στόχους που θα βγάλουν την πόλη του Πειραιά, αλλά και την οικονομία από το σημερινό αδιέξοδο. Σε αυτό θα είμαστε συμπαραστάτες, θα είμαστε συναγωνιστές, για το καλό του τόπου».
Αναρτήθηκε απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive