Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Μέχρι και εικονικό τάφο του Καραγκιόζη έκαναν οι Τούρκοι για να τον κατοχυρώσουν.! (VIDEO)


.....ενώ το Υπουργείο Πολιτισμού βρισκόταν σε λήθαργο.!!

Ένα video που μου έστειλε ο blogger stamos τραβηγμένο από τον ίδιο που απεικονίζει Έλληνες εκδρομείς στην Προύσα της Τουρκίας μπροστά στον εικονικό τάφο του Καραγκιόζη που κατασκεύασε ο δήμαρχος της πόλης προκειμένου η Τούρκοι να τον κατοχυρώσουν

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:
<Περισσότερα videos και ρεπορτάζ ΕΔΩ:http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΛΕΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΖΗΛΕΙΑ...ΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Κ Η ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ....ΚΑΡΑ-ΓΚΙΟΖ.....ΜΗΝ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Κ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΛΕΙΑ....ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Κ Η ΛΕΞΗ "ΚΑΡΑ-ΓΚΙΟΖ" ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.ΑΣ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive