Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

O κ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ για το γράμμα της ΑL SALEX. Kαι Βιντεο απο το MEGA - AL SALEX


Mε αφορμή αυτό το post:SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Tαχυδρόμοοοοοοοος, ΓΡΑΜΜΑ απο τηνAL SALEX ... 

 





O κ. Νίκος Ελευθερίου είπε...

Θα ήθελα να μου απαντήσετε ποιος από τους παραπάνω συνομιλητές ζει στην Πλατεία Αμερικής, στον Άγιο Παντελεήμονα, στον Κολωνό, στην Πλατεία Αττικής, στην Πλατεία Κολιάτσου, στην Αγίου Κωνσταντίνου, στην Μάρνη, στην Πατησίων, στην Κυψέλη κλπ. Είμαι 1000% σίγουρος, κανείς σας. Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρετε να λέτε. Μας εξαναγκάσατε κυρία Αλ Σάλεχ εσείς και οι φίλοι σας να ζούμε σε βρώμικες τριτοκοσμικές και άκρως εγκληματικές περιοχές χωρίς ποτέ να μας ρωτήσετε. Χάσαμε τις περιουσίες μας και δεν μπορούμε ούτε τα παιδιά μας να τα πάμε βόλτα φοβούμενοι για τις ζωές μας και δικαιολογημένα από την πρωτόγνωρη και στυγνή ξενόφερτη εγκληματικότητα. Ελάτε να ζήσετε και εσείς στις περιοχές γκέτο της Αθήνας για να καταλάβετε τον πόνο μας. Προσωπικά δε διαφωνώ στο να έχει η κυρία Αλ Σάλεχ εκπομπή στην κρατική ΕΡΤ για τους μετανάστες παρόλο που την πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες αλλά απαιτώ να έχω και εγώ εκπομπή στην κρατική ΕΡΤ που θα αναφέρεται στις πληγές που έφερε στην Ελληνική κοινωνία η λαθρομετανάστευση. Είναι απαράδεκτο να συγκρίνουμε τους Έλληνες μετανάστες οι οποίοι πήγαν νόμιμα, οργανωμένα και κατόπιν προσκλήσεως σε ξένες χώρες ως μετανάστες, με όλους αυτούς που ήλθαν στην χώρα μας χωρίς καμία πρόσκληση, χωρίς ιατρικές εξετάσεις, χωρίς οργάνωση, χωρίς προϋποθέσεις για παροχή εργασίας, χωρίς κρατικές υποδομές. Εάν θέλετε να αποδεχτούμε την προπαγάνδα σας στη ξενολαγνεία να μας δώσετε και το δικαίωμα να απαντήσουμε στην περιβόητη ξενοφοβία που μας καταλογίζετε. Όσο αυτό δεν μας επιτρέπεται ποτέ δε θα δεχτούμε αγόγγυστα τη δική σας προπαγάνδα στην ξενολαγνεία.


ΥΓ. Θα χαρώ πολύ κυρία Αλ Σάλεχ να ενδιαφερθείτε και τα γεροντάκια και γερόντισσες που πέφτουν καθημερινά θύματα απάνθρωπων επιθέσεων ξυλοδαρμών κλπ από τους φίλους σας, θα χαρώ πολύ να ενδιαφερθείτε και για τα γεροντάκια και γερόντισσες που ψάχνουν στα σάπια των λαϊκών αγορών για να βρουν κάτι να φάνε, θα χαρώ πολύ να δω στα χέρια σας επίσης παιδιά Ελληνόπουλα αυτών των τριών εκατομμυρίων Ελλήνων που ζούνε κάτω από το όριο της φτώχιας.

Εσείς παρουσιάζετε τη μία πλευρά του νομίσματος, εμείς την άλλη. Δεν είμαστε ακροδεξιοί ούτε ρατσιστές. Είμαστε αυτοί οι άλλοι που τους φέρεστε ρατσιστικά και ακροδεξιά ΕΣΕΙΣ κυρία Αλ Σάλεχ παρουσιάζοντας μόνο την μία πλευρά του νομίσματος.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και ελπίζω να δημοσιεύσετε την απάντηση μου.

Νίκος Ελευθερίου
Μικροαστούλης κάτοικος σε πολυπολιτισμικό Γκέτο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive