Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Η επανάσταση του αυτονόητου στην καμένη μας γη.Καμένη γη παρέλαβε ο Παπανδρέου και την οδήγησε στου ΔΝΤ το απάνεμο λιμάνι.

Στην Ιθάκη ως άλλος Οδυσσέας και άλλα τέτοια αστειάκια για μικρά παιδιά

Όμως σε αυτό το λιμάνι κάνουν την θεωρία της καμένης γης πράξη και τον υποβίβασαν σε ανθυπο κυβερνήτη και τους υπουργούς του σε υπάλληλους, που δέχονται επιθεώρηση μέχρι και για το μήκος των νυχιών τους.

Για να ξεφύγει από αυτή την ρετσίνια επιχειρεί να πολιτικοποιήσει τους όρους και αποκαλεί την πολιτική του ΔΝΤ επανάσταση του αυτονοήτου. “Κάνουμε την επανάσταση του αυτονοήτου” θα πει από την Κρήτη .

Ετσί καθώς το ΔΝΤ εφαρμόζει την γνώστη του τακτική της ολοκληρωτικής καταστροφής, της ρευστοποίησης και εκποίησης των πάντων, ο κ. Παπανδρέου βάζει πλάτες και αποκοιμίζει τον λαό μας.

Πολιτικοποιεί πλήρως την επιλογές του ΔΝΤ και τοις υιοθετεί ως δίκες του.

Ανάξιος για τον τίτλο του πρωθυπουργού, ανάξιος να υπερασπιστεί την ελλάδα απο τους κερδοσκόπους….ένας απλός υποκριτής πολιτικάντης.

Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive