Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Γάζωσαν περιπολικό με καλάσνικοφ..στη Μαλεσινα. Ούτε στις ταινίες δράσης δεν γίνονται αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια.

Ανθρωποκυνηγητό για ληστές στη Μαλεσίνα


“Για τρίτη φορά μέσα σε δύο μήνες δέχτηκαν την επίσκεψη των ληστών οι υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας στην Μαλεσίνα. Με το που άνοιξαν το υποκατάστημα στις 8 το πρωί είδαν μπροστά τους έναν καλοντυμένο κύριο να πλησιάζει το ταμείο και με το πιστόλι προτεταμένο να ζητά όλα τα χρήματα.”
2 Γάζωσαν περιπολικό με Καλάσνικοφ.
Πριν απο λίγο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 18 , άγνωστοι δράστες γάζωσαν με Καλάσνικοφ περιπολικό που τους καταδίωκε. Νωρίτερα οι οπλοφόροι είχαν ληστέψει το υποκατάστημα της ALPHA στη Γλυφάδα.

Οι ληστές που γάζωσαν το περιπολικό επέβαιναν σε JEEP. H καταδίωξη ξεκίνησε απο την Βουλιαγμένης, οι δράστες εγκλωβίστηκαν στη Λεωφόρο Αμφιθέας και έβαλαν κατά των αστυνομικών για να ξεφύγουν. Νωρίτερα είχαν καταφέρει να ληστέψουν τράπεζα στη Γλυφάδα σπάζοντας με βαριοπούλα το τζάμι της τράπεζας.
crimes on air

2) Ληστεία με λεία μαμούθ 440.000 ευρώ!

Στις 08:00 το πρωί δύο άτομα μπήκαν σε υποκατάστημα της Alpha Bank στη Μάνδρα Αττικής.

Τα δύο άτομα μπήκαν στο υποκατάστημα από την πλαϊνή πόρτα προσωπικού πριν ανοίξει η τράπεζα για το κοινό. Ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με την απειλή όπλων, άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με την αστυνομία η λεία των ληστών φτάνει τις 440.000 ευρώ! 
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή για εντοπισμό των δραστών.

Χρυσοχοϊδη σε 3 μήνη καλοκαιρινή άδεια είσαι?

eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive