Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

O AΠΟΛΥΤΟΣ .. ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ Του BLOG " H.O." ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ !!


ΔΕΙΤΕ ΧΑΛΙΑ!!
ΜΟΝΟΣ του τα γράφει.
ΜΟΝΟΣ του τα διαβάζει!
Και αυτό λέγεται ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ διάλογος.
Φαντάσου να είχαν και εξουσία αυτοί οι τύποι.
ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ!!

****************************

14 είπαν τη γνώμη τους.Εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

εχουμε καταλαβει οτι εισαι ΝΔ και Σαμαρικος αλλα τοσο πολυ?τιποτα δεν λες για τους ΝΔου.τοσο αγιοι είναι?ελεος!!!δεν λεω οτι ο καρατζαφερης ειναι καλος αλλα μην μας δουλευετε κιολας,να ειστε αντικειμενικοι

Hellas-Orthodoxy είπε...

Παρολο που το θεμα εδω δεν ειναι ο Σαμαρας,ξαναλεω οτι ο λογος που εριξε την προδοτικη κυβερνηση Μητσοτακη το 1993 ηταν ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Επελεξε να κανει αυτο,ενω ο υπερπατριωτης κατηγορος του εβγαινε στο τηλεαστυ κι ελεγε πως "ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ 2-3 ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ".

Αυτα προς αποκατασταση της αληθειας.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ.

ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ "ΛΥΣΗΣ" ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".

Hellas-Orthodoxy είπε...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 1995,ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΩΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ,ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΦΙΜΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΜΑΣΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΤΟΣΟ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ 2000!ΑΡΑΓΕ,ΤΟΤΕ...ΔΙΑΙΩΝΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;

ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝ Ο ΕΒΕΡΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΝΩΠΑ ΑΚΟΜΑ.

ΕΙΠΑΜΕ,ΟΥΤΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΩΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΝΤΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ.Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΣΙΔΕΡΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟ '92 Ε;ΓΙΑΤΙ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΙ ΑΗΔΙΑ.

Hellas-Orthodoxy είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ,ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ "ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ",ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΜΙΖΕΣ:

Εκείνη τη χρονιά δώσαμε και σε ένα άλλο μικρότερο κόμμα, που δεν υπάρχει σήμερα, στις 18 Δεκεμβρίου 2000, περίπου 870.000 μάρκα, μετά από υπόδειξη ενός τοπικού εταίρου μας (σ.σ. ελληνικής εταιρείας που συνεργαζόταν με τη Siemens). Ηταν τα τελευταία χρήματα σε κόμματα που δόθηκαν με το «παλαιό σύστημα» μέσω Αυστρίας»...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_29/06/2008_275910

ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΟΛ.ΑΝ ΤΟ 2000-ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 1999 ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΨΕΥΤΑΡΑΚΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;

ΟΧΙ,ΑΦΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ 1999!

ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

ασε τον Μιχαλολιάκο που σεμνά και ταπεινά αγόρασε κτήματα οικόπεδα και έχτισε πετρόχτιστο παλάτι στο Παρόρι-Μυστρά..Μετά βγαίνει και γίνεται τιμητής στο δελτίο Χατζηνικολάου των άλλων όμοιών του βέβαια

Hellas-Orthodoxy είπε...

Το προηγουμενο σχολιο σβηστηκε εκ παραδρομης.Οντως το δελτιο τυπου για το θεμα δεν γραφει τιποτα,αλλα ο υποτακτικος του ο Σιδερης εσπευσε,αντι να αναπαραγει τη θεση του κομματος που τον πληρωνει,να πεταξει τη λασπη του "παραπολιτικα" που προσκειται στη Ντορα.

Οσο για την ΠΟΛ.ΑΝ,ανεστειλε τη λειτουργια της το 1999.Μετα διατηρηθηκε αλλα μονο τυπικα,οπως το ΔΗΚΚΙ του Τσοβολα που υπαρχει ακομα,οι Φιλελευθεροι του Μανου κλπ.

Ανώνυμος είπε...

"Εκ παραδρομής", καλά...δεν βάζω link πάλι, όποιος θέλει την αλήθεια την βρίσκει...

Τώρα κάτι πολύ ωμό και αληθινό, τα στοιχεία που έχει στα χερια του θα βγούν στην δημοσιότητα αν συνεχιστούν τα παιχνίδια των συγκατοίκων, μετά δεν συμμαζεύεται το θέμα με τίποτα.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Ποια στοιχεια ρε φιλε;
Νομιζεις οτι δεν εχει ο Σαμαρας στοιχεια για τις δικες του βρωμιες;Για το πώς του εστησε το καναλι το Μητσοτακεικο;Για κατι αλλα που γραφω εδω μεσα και βριζετε;
Διαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα οσα γραφω παραπανω με κεφαλαια και θα καταλαβεις πολλα.
Και μην ξεχνας οτι στη ΝΔ ηταν ο αρχηγος σου και το βουλωνε,μεχρι που εγινε βαλτος για αλλους λογους,οχι επειδη ξαφνικα εγινε...λαικος ορθοδοξος πατριωτης!
Ο δε λαλιστατος Αδωνις,γνωριζεις ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ Λαος;
Εχει να πεσει χοντρο γελιο!

Ανώνυμος είπε...

**ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ Λαος;**

Νεολαία ΝΔ

Νεολαία ΠΟΛΑΝ

Δεν είμαι χθεσινός.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Μπραβο σου.Θα ξερεις λοιπον οτι υποστηριζε φανατικα τον Σαμαρα μεχρι τη διαλυση του κομματος το 1999.Δεν σου λεει κατι αυτο;

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη μου, το "κόμμα" έγινε κομμάτια για συγκεκριμένους λόγους...όμως η λειτουργία του ανεστάλη το 2004 πάλι για συγκεκριμένους λόγους. Όσο αυτό που έγραψες πιο πάνω για την "ασυλία"...

θα έπρεπε να σε ανησυχεί, υπάρχουν πρόσωπα κλειδιά που γνωρίζουν όλες τις πρασινομπλέ υποθέσεις.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Το 1999 σταματησε να λειτουργει η ΠΟΛ.ΑΝ,μη λεμε τα ιδια.Τοτε κατεβηκε τελευταια φορα σε Εκλογες.Οσο για τις υποθεσεις,δεν εχω κανενα προβλημα να βγουν ολα στη φορα.Προσεξε ομως γιατι παρα πολλοι γνωριζουν σημεια και τερατα για τον Καρατζαφερη και θ'ανοιξουν το στομα τους,αν συνεχιστει η λασπη του και κυριως του Μητσοτακεικου.

Ανώνυμος είπε...

Καλός, κοντός ψαλμός αλληλούια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive