Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ο Θεός να βάλει το χέρι του, γιατί Κυβέρνηση ΔΕΝ έχουμε!


Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μη χρειαστεί να πάει κανένας μας στο νοσοκομείο αυτήν την περίοδο.

Επειδή όμως ο Θεός δε μπορεί να ασχολείται με τις ανοησίες και τα εγκλήματα των ανθρώπων, κάθε μέρα δυστυχώς χιλιάδες συνάνθρωποί μας αναγκάζονται να καταφύγουν στα δημόσια νοσοκομεία με προβλήματα υγείας.

Η κατάσταση που αντιμετωπίζουν είναι απελπιστική.
Όπως έχω ξαναγράψει, είναι μια κατάσταση που υποδηλώνει το επίπεδο του πολιτισμού μας.
Το δημόσιο σύστημα υγείας τόσο πρωτοβάθμια περίθαλψη όσο και σε δευτεροβάθμια, πάσχει και νοσεί βαρύτατα τα τελευταία τουλάχιστον 30 χρόνια.

Σήμερα όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο.
Η αρμόδια υπουργός είναι ...

ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ

Παρακολουθεί ανίκανη τη διάλυση των νοσοκομείων και αρκείται μόνο σε τηλεοπτικά show στα ΜΜΕ που την εκθέτουν ακόμα περισσότερο.

Εάν υπάρχει δικαιοσύνη σ΄αυτό το μπουρ...ο που λέγεται Ελληνικό κράτος θα πρέπει να αποδοθούν ΑΜΕΣΑ κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας τόσο στην υπουργό όσο και στις φαρμακευτικές εταιρείες που κάνουν εκβιασμούς διακινδυνεύοντας τη ζωή των ασθενών.

Η υπουργός και όλοι οι υπόλοιποι αλήτες που συντηρούν αυτήν την κατάσταση βάφουν κάθε μέρα τα χέρια τους με αίμα και αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Ανεχόμαστε βουβοί τον οικονομικό βιασμό μας από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Την απόπειρα δολοφονίας όμως που συντελείται καθημερινά ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Πρέπει να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα.
Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις.
Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ανοχής.

http://politikiprotasi.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ...ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ...ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;;;ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ,,ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ''ΠΟΥΛΙ''ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΤΟΥΣ !!!ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ,ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΩΔΗ ΓΩΝΙΑ !!!ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΜΑΦΡΟΔΗΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ !!....ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ,ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ,ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΟΤΑΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !!!ΚΡΕΜΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive