Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Άγριες αποδοκιμασίες και "κράξιμο" στον Δημ. Αβραμόπουλο...

...μέσα στο ξενοδοχείο "Μεγ. Βρετανία" όπου πήγε να μιλήσει σε εκδήλωση μαζί με τον Πέτρο Ευθυμίου του ΠΑΣΟΚ!!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ασχημη μέρα η σημερινή για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Πήγε να μιλήσει το μεσημέρι σε εκδήλωση, για θέματα οικονομίας από την STAT BANK , στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" στο κέντρο της Αθήνας και δέχτηκε άγριο "κράξιμο". Τα σκάγια πήραν και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Πέτρο Ευθυμίου που ήταν κι αυτός, μαζί του, ομιλητής.
Τις περισσότερες αποδοκιμασίες, όμως, υπέστη ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ. Το τι άκουσε από το ακροατήριο δεν περιγράφεται. Βαριές κουβέντες για τα σκάνδαλα και τους "απατεώνες πολιτικούς".
Ο παραδοσιακά ψύχραιμος κ. Αβραμόπουλος βρέθηκε σε μεγάλη αμηχανία και...
σε πολύ σύγκολη θέση διότι δεν περίμενε ότι σε έναν τέτοιο "καθωσπρέπει" χώρο με "καθωσπρέπει" ακροατήριο θα υπήρχαν τέτοιες αντιδράσεις. Γι' αυτό και μόλις τελείωσε την ομιλία του αποχώρησε εσπευσμένα υπό τις αποδοκιμασίες των παρισταμένων....

2 σχόλια:

  1. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ,ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ 100% ΣΩΣΤΟΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΝΑ ΣΚΟΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ,ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ???????
    ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΘΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ.
    ΕΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΡΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
    ΠΟΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ,ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΛΟΙΠΟΝ,ΓΑΙΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ.
    Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙ ΝΟΘΕΙΑ ΕΓΙΝΕ,ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ??????
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΠΑΧΑΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΑΟΣ,ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΘΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΝΕ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΤΡΙΠΛΟΨΗΦΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΥΡΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aς αφήσουμε τις φραστικές αποδοκιμασίες και ας υιοθετήσουμε τις έμπρακτες : ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive