Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Οι επιτηδειοι αφελεις...

Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"

Υπαρχουν αναμεσα μας πολλοι ιδιως στα μεσα εξαχρειωσεως αλλα και καθημερινοι συνομιλητες μας που αφελως και επιτηδειως μετα απο καθε καταστροφη των βανδαλων του ΚΚΕ και των παραφυαδων του, ερωτουν..

«Μηπως ηταν προβοκατσια»
Το ιδιο και στην χθεσινη τραγωδια της δολοφονιας των τριων αθωων ανθρωπων που εγκληματισαν διοτι απλα δεν απηργησαν.. οπως η πελιοψηφια των εργαζομενων στον ιδιωτικο τομεα.

.. Ομως το σταλινικό ΚΚΕ δεν έχει αφήσει γωνία και τόπο, μέρα και νύκτα, που δια στόματος της κεχαριτωμένης του, να μην δηλώνει ότι «αυτό το θηρίο που έχουμε απέναντι, που αν το πούμε με μια λέξη είναι το αστικό πολιτικό σύστημα, αυτό το θηρίο,... ο λαός .. πρέπει να στοχεύσει από την αρχή στην καρδιά...» Οτι «πρέπει να γίνει όλη η Ελλάδα εργαστήριο αγώνα για την ανατροπή» οτι «ο Νόμος δεν θα εφαρμοστή» ότι «ο νόμος είναι το δίκιο του εργάτη» !!!!«Ανυπακοή και απειθαρχία, καμιά θυσία για την πλουτοκρατία», ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ. Οργάνωση» και «αντεπίθεση».

Διερωτωμαι τι εννοει η κα Παπαρηγα και σε τι ενεργειες μας προτρεπει , αν ολοι ι καταλαβαινουμε ελληνικα οταν διαβαζουμε ή ακουμε δηλωσεις οπως οι εξης:

1. «Αυτό το θηρίο που έχουμε απέναντι, που αν το πούμε με μια λέξη είναι το αστικό πολιτικό σύστημα, είναι το καπιταλιστικό σύστημα, τα μονοπώλια, ο ιμπεριαλισμός, αυτό το θηρίο για να μπορέσει ο λαός να το πολεμήσει πρέπει να στοχεύσει από την αρχή στην καρδιά. Αν βάλει άλλους στόχους δε θα τα καταφέρει. Θα το τραυματίσει, θα το πληγώσει, αλλά το θηρίο θα αναζωογονηθεί, θα σε καταπιεί...». « Ριζοσπάστης 7/3/2008» Από την επίσκεψι της Γενικής Γραμματέα στη ΚΕ του ΚΚΕ στα ΤΕΙ Αθήνας

2.. «Καλούμε σε συνειδητή απειθαρχία.. Αν αυτός είναι ο νόμος και όπως λέτε, πρέπει να εφαρμοστεί, εμείς σας λέμε ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε»

(Ομιλία στην Βουλή 29/5/2008 κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησής της προς τον πρωθυπουργό για την πολιτική της κυβέρνησης στην ανώτατη εκπαίδευση)

3. Θα διαμορφωθεί ένα νέο επαναστατικό Σύνταγμα, νέα νομοθεσία που αντιστοιχεί στις νέες κοινωνικές σχέσεις και αντίστοιχα θα διαμορφώνεται το Εργατικό, το Οικογενειακό Δίκαιο και θα είναι νομικά κατοχυρωμένες όλες οι νέες κοινωνικές σχέσεις. Συγκροτείται καινούργιο δικαστικό σύστημα το οποίο στηρίζεται σε επαναστατικούς λαϊκούς θεσμούς απονομής της δικαιοσύνης. Αρκετές ιδέες μπορούμε να πάρουμε από τη δικαιοσύνη όπως λειτούργησε στην ελεύθερη Ελλάδα, στην Κατοχή, στα χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού. Το δικαστικό σώμα συγκροτείται από αιρετούς και ανακλητούς λαϊκούς δικαστές, καθώς και από μόνιμο δικαστικό προσωπικό που θα είναι υπόλογοι στους θεσμούς της εργατικής εξουσίας...

6/11/2008, Ξενοδοχείο Αστήρ Πάτρας, παρουσίασης θέσεων ΚΚΕ για το 18 ο Συνέδριο)

4. Όταν θα γίνει σοσιαλισμός στην Ελλάδα, όλοι οι βιομήχανοι θα μας παραδώσουν τις βιομηχανίες τους και θα πούνε πάρτε τα; Θα είναι σκληρή η σύγκρουση. Και θα είναι και με τους συμμάχους τους, ανώτερα μεσαία στρώματα κλπ. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Βεβαίως θα υπάρξει και η βία, δεν το κρύβουμε.
( http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=32&artid=5654&dt=09/11/2008

Ενώ στους τοιχους της Αθηνας, μετα τον φονο των τριων αθωων της ΜΑΡΦΙΝ σημερα ειδαμε συνθηματα όπως αυτό:

«Βαρεια η σταχτη του Τσολια..»
Αληθεια ποσο «αφελεις» ακομη πρεπει να γινουμε για να μην δεχομεθα αυτα που το ιδιο το ΚΚΕ ομολογει, επιδιωκει και καταγραφει κατηγορηματικα στο προγραμμα του το καταχωρημενο στα συνεδρια του .Στις καθημερινες εμφανισεις των εκπροσωπων του, στο εγκολπιο τιου καλου κουκουε τον Ριζοσπαστη..Δηλαδη

Την ανατροπη του αστικου καθεστωτος και τον σχηματισμο κυβερνησης χωρις εκλογες με «επαναστατικες» διαδικασιες..με το "επαναστατικο"μετωπο ..

Μηπως και οι ιεραποστολοι (Σμαιλης δεν συμφωνομε με το συνταγμα, δεν το παοδεχομεθα) και η αρχιερεια του ΚΚΕ ειναι κι αυτοι προβοκατορες ?

Ιασων

Για τους επιτηδειους αφελεις… αντιγραφω από το προγραμμα του ΚΚΕ


Κεφάλαιο με τίτλο "Η Οικοδόμηση του Σοσιαλισμού"
"...Αφετηρία για το πέρασμα της ελληνικής κοινωνίας στο σοσιαλισμό, κατώτερη βαθμίδα του κομμουνισμού είναι: η επαναστατική κατάκτηση της εξουσίας από την εργατική τάξη σε συνεργασία με τους συμμάχους της..Ανεξάρτητα από την μορφή που θα πάρει το σοσιαλιστικό κράτος από την άποψη της ταξικής ουσίας, θα είναι επαναστατική εξουσία της εργατικής τάξης, η δικτατορία του προλεταριάτου..." και εν συνεχεία, "...Η μορφή που θα πάρει το επαναστατικό εργατικό κράτος θα λυθεί μέσα στην επαναστατική πάλη στους σκληρούς ταξικούς αγώνες , σε συνθήκες που ξεσπάει και αναπτύσσεται η επαναστατική διαδικασία..."

Οι σημερινές επιδιώξεις του ΚΚΕ όπως καταγράφονται στο Πρόγραμμα του ΚΚΕ και ανακοινώθησαν κατά την διεξαγωγή του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ που έλαβε χώραν από 9-12 Φεβρουαρίου 2005

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive