Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Νέα σύννεφα πάνω από το Μαξίμου Μετά την υπόθεση Βοσκόπουλου, καταγγελίες για την υφυπουργό Εσωτερικών Θ. Τζάκρη

Πονοκέφαλο στην κυβέρνηση προκαλούν οι νέες καταγγελίες, καθώς μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης Βοσκόπουλου και την παραίτηση της υφυπουργού Άντζελας Γκερέκου, μία ακόμη υπόθεση ήρθε να ρίξει σκιές πάνω από το κυβερνητικό σχήμα.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκε η υφυπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία -σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας- φέρεται ότι διόρισε συγγενικά της πρόσωπα στον αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο της Πέλλας.

Οι πληροφορίες αυτές άναψαν φωτιά στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά οι εξηγήσεις που φέρεται να έδωσε η κα Τζάκρη στον Υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμούκη κρίθηκαν επί του παρόντος επαρκείς.

Η υφυπουργός Εσωτερικών μάλιστα προχώρησε και σε ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει ότι πρόκειται για πανελλαδική προκήρυξη του Υπουργείου Πολιτισμού στην οποία διευκρινιζόταν ότι για την πλήρωση των θέσεων θα εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα κριτήρια και η αντίστοιχη μοριοδότηση του ΑΣΕΠ και οι υποψήφιοι θα κατατάσσονταν σε πίνακα, κατά κλάδο ή ειδικότητα με τη σειρά του βαθμού εντοπιότητας.

Κατόπιν αυτών η κα Τζάκρη τονίζει: «Είναι προφανές ότι τα άτομα που αναγράφηκαν στους πίνακες επιτυχόντων, είτε είναι συγγενείς μου, είτε τυχαίνει απλά να έχουν κοινό επώνυμο με μένα, έχουν κάθε δικαίωμα να μετέχουν σε διαγωνισμούς προσπαθώντας να πετύχουν την πρόσληψή τους σε κάποια θέση και έχουν δικαίωμα να πετυχαίνουν σε κάποιο διαγωνισμό, εφόσον πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια.»

Επιπλέον, η κ. Τζάκρη ζήτησε να επιληφθεί αυτών των διορισμών ελεγκτής δημόσιας διοίκησης και η σχετική έρευνα έχει ήδη αρχίσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive