Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Φωτιά σε καταυλισμό λαθρομεταναστών στο Λαδοχώρι Θεσπρωτίας. ΨΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ;; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..

Διαβάστε καταγγελία πολίτη της περιοχής.


Φωτιά ξέσπασε,για μια ακομη φορά,σε καταυλισμό Λαθρομεταναστών στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας, όταν λαθρομετανάστες που διαμένουν σε πρόχειρα καταλύματα, προσπάθησαν να μαγειρέψουν, πολύ κοντά σε δεξαμενές υγρών καυσίμων της ΒΡ!!!Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής.Να θυμίσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα κινδύνευσε να καεί το Δασάκι Ηγουμενίτσας.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Σοκ-εξαθλιωμένοι μετανάστες τρώνε σκυλιά και γάτες…

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Εξαθλιωμένοι συνάνθρωποί μας, αλλοδαποί συνήθως, οδηγούνται να τρώνε σκυλιά , γάτες και περιστέρια είτε αδέσποτα είτε οικόσιτα που τα κλέβουν από σπίτια.

Μια τραγική κατάσταση που δείχνει την απόγνωση των ανθρώπων αυτών, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να προκαλέσει κοινωνικά προβλήματα και αύξηση του ρατσισμού λόγω αντιδράσεων φιλόζωων. Αυτή τη φορά οι καταγγελίες έρχονται από τους Γαργαλιανούς.

Στη Μεσσηνία λοιπόν τα φαινόμενα φτώχειας και εξαθλίωσης αυξάνονται δραματικά. Ήδη καταγράφονται πρωτοβουλίες από φορείς και Δήμους για τη διοργάνωση συσσιτίων σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης, τη στιγμή που οι κλοπές σε καταστήματα τροφίμων, μαντριά και σπίτια παίρνουν εκρηκτικές διαστάσεις, κυρίως στην ύπαιθρο της Μεσσηνίας.

Στους Γαργαλιάνους, ανακοίνωση του Δήμου, η οποία συνοδεύει σχετική πρωτοβουλία, δεν αφήνει περιθώρια για όποιες παρερμηνείες.

«Toν τελευταίο καιρό συμβαίνουν φαινόμενα στο τόπο μας, αλλά και στις γειτονικές κωμοπόλεις, που όταν τ’ ακούσεις θλίβεσαι.

Μαγαζιά ανοίγονται για κλοπή, αλλά οι κλέφτες ενδιαφέρονται για τρόφιμα. Έχουν αυξηθεί σημαντικά οι άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια, για να βρουν κάτι να φάνε. Σε γειτονική κωμόπολη βρίσκονται τομάρια από σκυλιά και γάτες, σημάδι που δείχνει ότι κάποιοι στρέφονται και σε αυτά τα ζώα, για να μη πεθάνουν από την πείνα.

Κάθε συμπολίτης μας που νοιώθει άνθρωπος, δεν μπορεί να νοιώθει αδιάφορος όταν συνάνθρωποί του βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Άλλωστε, από πεινασμένο άνθρωπο όλα μπορεί να τα περιμένεις. Δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

Γι’ αυτό κάποιοι συμπολίτες μας δημιούργησαν μια επιτροπή, με σκοπό την οργάνωση συσσιτίων για τους «πεινώντες και διψώντες» κατά την ρήση του Ευαγγελίου».

Η Πολιτεία, υπό την ευρύτερη έννοια της πρέπει να κινητοποιηθεί άμεσα γιατί η κατάσταση είναι τραγική και δεν μπορούμε να κρυβόμαστε άλλο πίσω από το δάκτυλό μας.

Οπως φροντίζουμε για ένα μπωλ νερό και φαγητό για τα αδέσποτα, ας προσπαθήσουμε όλοι να προσφέρουμε ένα κομμάτι ψωμί στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.

Πηγή: adespoto.gr

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ>>

Μετανάστες σκοτώνουν και τρώνε σκυλιά!

(ΦΩΤΟ: Δείτε το "σφαχτό" (ΣΚΥΛΟΣ)! στο τσιγγέλι και την φωτιά έτοιμη για... ψήσιμο!!)


Μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους; Κι όμως. Στην Ελλάδα του 2010, υπάρχουν κάποιοι που γδέρνουν το τομάρι σκύλων και τρώνε το κρέας τους. "Τυχαία", πρόκειται για αλλοδαπά στοιχεία. Η καταγγελία για τους σύγχρονους καννίβαλους έρχεται από την Σπάρτη: "Αυτή την στιγμή που διαβάζετε αυτό το κείμενο και βλέπετε αυτήν την φωτογραφία ο εν λόγω μετανάστης έχει σκοτώσει και γδάρει έναν σκύλο και ετοιμάζει φωτιά για να τον ψήσει και φυσικά να τον φάει... Την τράβηξα πριν από λίγο αδυνατώντας να βγάλω γραμμή στο αστυνομικό τμήμα Σπάρτης και να καταγγείλω το γεγονός. Η φώτο είναι ...παρμένη σε εγκατελειμένο σπίτι πίσω από την Αγησιλάου από το μπαλκόνι του Σπάρτα Ινν ξενοδοχείου. Ντροπή τους... Και μην μου πείτε οτι πεινάνε και μπορούνε να τρώνε ό,τι θέλουν. Να φάνε πορτοκάλια γαμώ το κέρατό μου. Σαν ενημέρωση της τελευταίας στιγμής... έβγαλα γραμμή και το κατήγγειλα στο αστυνομικό τμήμα Σπάρτης. Από κει και πέρα περιμένω να αντιδράσετε και σεις όπως μπορείτε με σχόλια και παρατηρήσεις. Με το χέρι στην καρδιά... δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες αλλά όχι κι έτσι. Έλεος!"

Βγάλτε συμπεράσματα εσείς... Επειδή όμως εμείς, "τα έχουμε" με τους μετανάστες, προχωρήσαμε αυτή την εβδομάδα σε αποστολή της είδησης σε αρμόδιους φορείς. Ελπίζουμε να κάνετε και εσείς το ίδιο. Επίσης ευελπιστούμε να κινητοποιηθούν οι φιλοζωικές οργανώσεις, με τον ίδιο ζήλο που το κάνουν όταν κάποιος (ναι σχιζοφρενής!) Έλληνας κακοποιεί ένα ζώο. Για τους υπέρμαχους αντισισπιστικών δράσεων και ανάλογων ιστοσελίδων, φυσικά και δεν περιμένουμε κάτι ανάλογο. Ας ελπίσουμε μόνο ότι στο μέλλον οι μετανάστες δε θα αρχίσουν να τρώνε κανά παιδάκι όταν δε βρουν κανά σκυλί.

απο ediktyo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive