Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΗΗΗΗΗΗΗ! Αλβανοί βιομήχανοι σε αλβανούς στην Ελλάδα: φέρτε εδώ τα χρήματά σας!

ΔΩΣΑΜΕ, ΔΩΣΑΜΕ, ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ!!


Σύμφωνα με τις αλβανικές εφημερίδες Τελεγκράφ και Γκαζέτα Σκιπτάρε, η Ένωση Αλβανικών Βιομηχανιών Konfindustria καλεί τους αλβανούς μετανάστες στην Ελλάδα να μεταφέρουν τις καταθέσεις τους από το ελληνικό στο αλβανικό τραπεζικό σύστημα, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές τράπεζες από την οικονομική κρίση. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Konfindustria, Γκιέργκι Μπουτζούκου, «το αλβανικό τραπεζικό σύστημα είναι ασφαλέστερο» και προστατεύεται από την οικονομική και τραπεζική κρίση στην Ελλάδα, παρόλο που ένα μέρος του αποτελείται από θυγατρικές ελληνικών τραπεζών, διότι η αλβανική νομοθεσία απαγορεύει τη μεταφορά μεγάλων χρηματικών ποσών από τις θυγατρικές στις μητρικές τράπεζες. Σύμφωνα με τον Μπουτζούκου, οι αλβανοί μετανάστες έχουν όλες τις δυνατότητες να χρησιμοποιήσουν με αποτελεσματικότητα τα κεφάλαια και τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει στη χώρα τους, όπου οι ανάγκες είναι μεγάλες.
ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ

4 σχόλια:

  1. «το αλβανικό τραπεζικό σύστημα είναι ασφαλέστερο» .. Το είδαμε όταν έκλειναν οι τράπεζες η μια μετά την άλλη!.. Για ασφάλεια το έκαναν φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MIPOS PREPI NA TOUS APELASOUME KIOLAS MIA KE KALI SE OSOUS KANOUN AFTI TIN KINISI. XAXA POLI EKSIPNOS O KIRIOS MPERISA NA TON XERONTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μένουν εδώ , να δουλεύουν εδώ , να πληρώνοντε εδώ και να στελνουν τα λεφτά τους στις αλβανικές τράπεζες , μήπως θέλετε να πληρώνουν φόρο και εκέι για την ανάπτυξη του κράτους της αλβανίας ?
    Κυριε Παπακωσταντίνου τα ακούτε ? ηέρετε που θαα πάνε τα λεφτά που θα πάρετε απο την ευρωπαικη τράπεζα ? τα μισά σε τόκους και τα υπόλοιπα σε γειτονικές κααι μακρυνες χώρες ...

    ή ειμαστε πολύ πολιτισμένοι ή ειμαστε πολύ κορόιδα
    Φώκιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να φυγουν οι ιδιοι μπορουν?

    γιατι να φευγουν μονο τα λεφτα και αυτοι να κατσικωνονται εδω ειναι νταβατζιλικι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive