Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ (Και άλλα ΠΟΛΛΑ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ. ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ.. ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ & ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ !

Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΛΑΣΠΗΣ, Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ...

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
Ψάχνεται ο Ζαγορίτης ποιος μας έδωσε τις πληροφορίες για τον γραφικό "δικηγόρο" Μυλωνόπουλο για το ιστολόγιο που έχει στήσει και την εργολαβία που έχει αναλάβει με ύβρεις που εκτοξεύει κατά του Καρατζαφέρη. Ενημέρωσαν τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στις Βρυξέλλες που βρίσκεται και έψαχνε στο τηλέφωνο τον Γραμματέα.
Ο Γραμματέας λέει τώρα ότι δεν έχει καμία σχέση με "λαμόγια που...
ακολουθούσαν τον Καρατζαφέρη στα μπουζούκια"!
Τώρα το κατάλαβε;
Όταν μέσω του "νομικού" που έφαγε φόλα από τη Βόζεμπεργκ είχε αναλάβει εργολαβία λάσπης κατά του ΛΑ.Ο.Σ. γιατί δεν έλεγε τίποτα;
Με τέτοιους τύπους (Μυλωνόπουλος, Ζαγορίτης) ας μην διαμαρτύρονται εκεί στην Ρηγίλλης για τα ποσοστά που παίρνουν στις δημοσκοπήσεις...
"FIMOTRO

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:ΑΚΡΙΒΗΣ η πληροφορία αλλά... ελλιπής. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ για τα"Συνεργεία" κατασυκοφάντισης και
απαξίωσης των Bloggs που στηρίζουν το ΛΑ.Ο.Σ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ενάντια στούς Διαχειριστές τους. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ , ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ πρώην του ΛΑ.Ο.Σ, πρακτορίσκοι και κομματικά υποχείρια, σε αγαστή συνεργασία, βομβαρδίζουν μέρα νύχτα με χιλιάδες σχόλια, mail, παρεμβάσεις στα μπλόκ που ΔΕΝ ελέγχονται απο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΝ,ΚΚΕ και συμπίπτουν με τις αρχές του Πατριωτικού χώρου. Εμείς εδω, το ζούμε ΕΝΤΟΝΑ και δεχόμαστε ΧΥΔΑΙΕΣ, ΑΝΑΝΔΡΕΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΚΕΣ, επιθέσεις που καταντούν γελοίες.
Μέχρι που διαβάσαμε στο τσονομπλόκ "Ιχνος" ότι διαχειριστής μας:"Ηταν μπάτσος -συνταξιούχος- στην φρουρά του Γιαννόπουλου".
Ας είναι , έχουμε αντέξει ΚΑΙ χειρότερα και είμαστε έτοιμοι ΚΑΙ για ΠΟΛΥ χειρότερα. Και φυσικά, τους .... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

4 σχόλια:

  1. ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ (Και άλλα ΠΟΛΛΑ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ. ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ.. ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ & ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ !

    ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ;
    ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θίχτηκε ο λουστράκος της Ρηγίλλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε 'Η-Ο' βαλε το κεφαλι σου στην χεστρα και τραβα το καζανακι μπας και καθαρισεις λαμογιο εμισθε πρακτορισκο της δεκαρας!!!
    σας πηραμε χαμπαρι ρε καρακιοζακοι!
    Μουχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημητρακη η κωλοτρυπίδα σου γέμισε φλύκταινες..

    ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΛΑ Ο ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive