Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΚΑΤΕΛΥΘΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ...
Ο Κάρολος Παπούλιας ορκίστηκε πίστη στο Σύνταγμα (ποιό Σύνταγμα???) πίστη στο έθνος (ποιό έθνος???), αφοσίωση στους νόμους (ποιούς νόμους???)
Κατά τη διάρκεια λαμπρής τελετής έγινε στις 12 το μεσημέρι στην Ολομέλεια της Βουλής η ορκωμοσία του κ. Κάρολου Παπούλια, ο οποίος επανεξελέγη στο ύπατο αξίωμα της χώρας στις 3 Φεβρουαρίου.


Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κάρολος Παπούλιας καταλαμβάνει την ένατη προεδρική θητεία από τη μεταπολίτευση, είναι ο τρίτος πρόεδρος που επανεξελέγη σε δεύτερη θητεία, ενώ η επανεκλογή του επετεύχθη με 266 ψήφους σε σύνολο 298 ψηφισάντων με ψήφους υποστήριξης από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ, ενώ κατέχει ο ίδιος το ρεκόρ κοινοβουλευτικής συναίνεσης από την 1η εκλογή του τον Μάρτιο του 2005 με 279 ψήφους.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ

1 σχόλιο:

  1. Αργυρη,πόσα καταγέλαστα μπλόγκς έχουν βγεί που πουλάνε ρηγιλλοφροσυνη και σαμαρισμό?

    εχω χασει το μετρημα....

    δες κατι τραγικες αναρτησεις που εχουν κανει....για γελια....

    που ειναι οι υπογραφες σας συντροφοι?

    Μπραβο σε Αδωνη και Αλέκο που έδωσαν μαχες

    οχι στους ανυπαρκτους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive