Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ! ΑΡΧΙΨΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΒΑΤΟΡΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Γ-Ι-Α-Τ-Ι !!


Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:"Οταν κάποιος πνέει τα λοίσθια,εξ αιτίας της έλλειψης οξυγόνου,εκείνο που προέχει είναι να ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ και οχι να αναζητηθούν τα αίτια του πνιγμού."

Η "στήριξη" που παρείχε το ΛΑ.Ο.Σ αποσκοπούσε στη σωτηρία της Ελλάδος και ΟΧΙ τη σωτηρία του... ΠΑΣΟΚ.

Κατατέθηκαν απόψεις και θέσεις και ΔΕΝ ψηφίστηκαν τα άρθρα που αφορούσαν την μείωση του 13ου & 14ου μισθού, αλλά ζητήθηκε να
αξιοποιηθεί η Δημόσια περιουσία των κληροδοτημάτων (που παραμένει ανενεργή), να ανανεωθούν οι άδειες των καζίνο, να παταχθεί ο ηλεκτρονικός τζόγος απο τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ κ.λ.π.
Το ΛΑ.Ο.Σ δεν ψήφισε ΚΑΝΕΝΑ άρθρο του νόμου "ΠΕΡΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ
ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ" που δεν συμφωνούσε με τις προτάσεις και τις θέσεις που είχε υποβάλλει στην Κυβέρνηση.
ΟΠΩΣ π.χ. καταψήφισε το άρθρο περί επιβολής φόρου πολυτελείας για αγορά κοσμημάτων, δερματίνων κ.λ.π. ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΑΞΙΑΣ. Η πρόταση αυτή του ΛΑ.Ο.Σ δεν έγινε δεκτή απο την Κυβέρνηση και το συγκεκριμένο άρθρο ψηφίστηκε ΜΟΝΟ απο το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ.
Καθ όλη τη συζήτηση το ΛΑ.Ο.Σ τόνιζε την ανάγκη . τα όποια σκληρά μέτρα να συνοδευτούν, απο παράλληλα μέτρα ανάπτυξης και μέτρα προσέκλυσης επενδύσεων.
SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive