Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Θ. Τζάκρη: Ο άντρας μου πήγε στο πολιτικό μου γραφείο κατ’ επιταγή των πολιτών της Πέλλας, γιατί ήθελαν έναν άνθρωπο να απευθύνονται σαν να είμαι εγώ!

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Μα καλά για πόσο "βλίτα" μας περνάνε;
Τι άλλο θα ακούσουμε; Ειδικά αυτή η κυρία είναι ανεκδιήγητη. Όπου καλείται να μιλήσει κάνει αισθητή την παρουσία της με τις "κοτσάνες" που εξαπολύει στους ανυπεράσπιστους συνομιλητές της. Έτσι, μετά τους "νόμιμους μετανάστες που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα", την ευφράδεια της και αυτά που "πρόκειται να συμβούν", μας είπε και αυτό και μας αποτελείωσε!
"Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ πήγε στο πολιτικό μου γραφείο κατ’ επιταγή των πολιτών της Πέλλας, γιατί ήθελαν έναν άνθρωπο να απευθύνονται σαν να είμαι εγώ". Τι μας λέτε κα Τζάκρη! Μας γυρίσατε δεκαετίες πριν, τότε που οι πολιτικάντηδες γύριζαν στα χωριά και αράδιαζαν παραμύθια στους αγράμματους χωρικούς. Ντροπή κι είστε νέα πολιτικός!

2 σχόλια:

  1. πολλα κιλα βουρλο αυτη η στραβοστομη!!ντουγανι απ τα λιγα, αλλα το εξοργιστικο ειναι οτι υποτιμαει συνεχως τη νοημοσυνη του κοινου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive