Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Ο Βούλευτής Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ιωάν. Κοραντής στην Σάμο

Μια πολύ σημαντική επίσκεψη δέχθηκε ο Νομός μας την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, με την παρουσία του Βουλευτή Επικρατείας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Γιάννη Κοραντή και πρώην Πρεσβευτή μας στην Τουρκία, αλλά και αρχηγό για πολλά χρόνια της Ε.Υ.Π.

Σκοπός της επίσκεψης του βουλευτή ήταν η ομιλία που θα πραγματοποιούσε στο θέμα που έχει αναδείξει ο ΛΑ.Ο.Σ. του δημοψηφίσματος για τους μετανάστες, αλλά και την παραχώρηση της Ιθαγένειας που προωθεί η κυβέρνηση.Ο κ. Κοραντής έφτασε στη Σάμο νωρίς το πρωί και συνοδευόμενος από τον κ.Άκη Τσιάπη (Περιφερειάρχη νήσων του κόμματος) και τους πολιτευτές του κόμματος στον Νομό κ.κ.Γιώργο Αβραμίδη και Λευτέρη Κανάγιο (Ικαρία)Συναντήθηκε πρώτα με τον αστυνομικό υποδιευθυντή Σάμου κ. Γιωτέλη Δημήτριο και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της αστυνομίας με τις ελλείψεις των οργανικών θέσεων της διεύθυνσης, τις δυσκολίες και στον φόρτο εργασίας από την λαθρομετανάστευση και την έλλειψη αρμοδιοτήτων στο κέντρο λαθρομεταναστών κ.α.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Ιωάν. Κοραντής στην Σάμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive