Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Αλβανία: Απεκαλύφθησαν οι «εγκέφαλοι» διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Οι αλβανικές Αρχές έβγαλαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των ατόμων που αποτελούσαν τον «εγκέφαλο» μεγάλου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Αλβανία, στο Βέλγιο, στην Ελλάδα και την Ιταλία, λίγο μετά τη σύλληψη 36 ατόμων που φέρονται να έχουν διασυνδέσεις με το παράνομο αυτό κύκλωμα.
Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της, η εφημερίδα «Πανόραμα των Τιράνων», επικαλούμενη πηγές της Εισαγγελίας Σοβαρών Εγκλημάτων, οι επικεφαλής του κυκλώματος στην Αλβανία είναι οι Φατμπάρδ Καπλάναϊ και Μαρινγκλέν Χάλκα.
Εν τω μεταξύ, στη σύλληψη δύο ατόμων, οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών με προορισμό την ελληνική αγορά, προχώρησε η αλβανική αστυνομία.
Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα του αλβανικού Τύπου, η αστυνομία του Αργυροκάστρου συνέλαβε έναν 44χρονο κι έναν 42χρονο, από το Τεπελένι, διότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο αυτοκίνητό τους 75 κιλά χασίς.
Σύμφωνα με τον αλβανικό Τύπο, τα ναρκωτικά προέρχονταν από το χωριό Λαζαράτι και είχαν προορισμό την Ελλάδα.

4 σχόλια:

  1. Τέλος η ανοχή, τσουβάλιασμα και πίσω απο εκει που ήρθαν, αμαν πια, ξεπεράσαμε τα όρια μας, όχι ότι κι εμεις δεν έχουμε κάτι δικάμας καμάρια, αλλα επειδή κι εμεις έχουμε κι αυτους τσουβάλισμα με τους φίλους τους να δουν την γλύκα, να δεις πωσ καθαρίζει τσάκα τσάκα ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεφτιλα Κοεμτζογλου,ακομα και στην Αλβανια η αστυνομια κανει την δουλεια της,εσυ εδω για το μονο που κοπτεσαι ειναι πως να στριμωξεις τους Χρυσαυγιτες,λες και το προβλημα στην Ελλαδα ειναι η παρουσια της Χρυσης Αυγης κι οχι οι εμποροι ναρκωτικων(που ετσι κι αλλιως εσυ τους βγαζεις απο την φυλακη),ουτε οι παραστριωτικες ομαδες του UCK που κυκλοφορουν ανεχλοτητες μες στην πατριδα μας ετοιμαζοντας αιματοκυλισμα μ'αιχμη του δορατος ολες αυτες τις χιλιαδες των ανεξελεγκτων λαθρομεταναστων.Να σε δουμε και τοτε τι μ@@@@ες θα κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε hailraiser είδες πως σς μερικά πράγματα συμφωνούμε απόλυτα? πιο ήρεμα όμες δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι, ρε συ ξέρει ς πιον μου θυμίζεις? τον ηθοπιοό τον Μποσταντζόγλου όταν έκανε ένα στρατιωτικό ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν βλεπω γιατι να μην συμφωνουμε για τα περισσοτερα που γραφω εδω μεσα,οσο για τον ηθοποιο που ανφερεις δεν μπορω τωρα να καταλαβω ποιον εννοεις αλλα εχω την εντυπωση οτι ο παραλληλισμος δεν εγινε με προσβλητικη διαθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive