Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ποιο είναι το πραγματικό επώνυμο του Υπουργού κ. Χρυσοχοΐδη;

Το πραγματικό επώνυμο του Υπουργού κ. Χρυσοχοΐδη είναι...Κοεμτζόγλου;
Αποκαλυπτικό βίντεο από την χθεσινοβραδινή (Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010) εκπομπή του Σπύρου Χατζάρα στο «Blue Sky»: Ο κύριος δεξιά, είναι ο επί χρόνια Διευθυντής του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών και καθηγητής της Ιστορίας Δημήτριος Μιχαλόπουλος (του οποίου την έδρα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει αρπάξει πραξικοπηματικά ο Αντώνης Λιάκος) και λέει δύο φορές (0:04 και 0:49 του βίντεο) αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν:
Το πραγματικό επώνυμο του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είναι Κοεμτζόγλου.
Αλλά επειδή ακουγόταν πολύ τούρκικο, το άλλαξε σε Χρυσοχοΐδης!.. Δηλαδή, έχουμε εδώ άλλη μία περίπτωση Ευαγγέλου Βενιζέλου που λένε ότι άλλαξε το κακόηχο επώνυμό του «Τούρκογλου» με το δημοφιλέστατο «Βενιζέλος»!.. Θυμάστε και την περίπτωση Ροζάκη, που το πραγματικό του όνομα είναι Ροζενστάϊν. Έχουν ακουστεί πολλά και για τον κ. Ραγκούση, ότι το πραγματικό του όνομα είναι "Sa-ragousis", για την κ. Χριστοφιλοπούλου, ότι λέγεται "Κάλερ"... Δεν πρέπει κάποια στιγμή να βγουν και να μας δείξουν τα λεπτομερή βιογραφικά τους
.
"ιχνος"

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
    ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΙΣ...? ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ TV, ΦΩΝΑΞΤΕ! ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όλοι οι Τούρκοι είναι ντε φάκτο κακοί. και οι Σημιτες και οι Αρβανίτες που έχουν και έγραφα στα Αλβανικά. αυτά τα μιάσματα όλα όσα προειπα, ΔΕΝ αποτελούν ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!! Με κλωτσιές να τους διώξουμε έξω από την όμορφη ΕΛλΑΔΑ ΜΑΣ γιατί κλέβουν σα γύφτοι που είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive