Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ!!Κάλεσαν το Σ. Παπασπύρο στο Μαξίμου και το διέρρευσαν!


Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Με δεδομένο, δε, ότι στο υπουργείο Οικονομικών έφτασαν πληροφορίες που θέλουν κλάδους εργαζομένων στο Δημόσιο να ετοιμάζουν προσφυγές αμέσως μόλις ψηφιστεί η εισοδηματική πολιτική, κλήθηκε ατύπως στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

“Πήγα στο Μαξίμου” είπε- για να δω τον Παμπούκη. Δεν συζητήσαμε τίποτα για ασφαλιστικό, φορολογικό και εισοδηματικό”! Δήλωσε στο Αlter

Πηγή: VETO 300 και MEGA TV

===============

Σχόλιο: Προφανώς ο κος Παρασπύρος ειδικά παραμονές απεργίας θα έπρεπε να συνομιλεί μόνο θεσμικά και μόνο με το υπουργείο Εργασίας άντε και με το Οικονομικών. Αλλά ο διάλογος έχει διακοπεί και η ΑΔΕΔΥ έχει αποχωρήσει. Άρα η συναντηση ήταν παραθεσμική. Αφού δέχτηκε όμως να πάει μόνος στο Μάξιμου παραθεσμικά φυσικά εκτέθηκε.

Και δεν με ξαφνιάζει καθόλου η διαρροή της έγκλησης του στο Μαξίμου. Μάλλον είχε στόχο να τον “τελειώσει” πολιτικά και να κάψει την Απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Και νομίζω οτι το πέτυχε τουλάχιστον το πρώτο. Εφυέστατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive