Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

"Νέο κύμα ελληνοποιήσεων προαναγγέλλει το Υπουργείο Εσωτερικών"


"Το Υπουργείο Εσωτερικών διέρρευσε ότι ετοιμάζει νέο Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας! Μόλις δηλαδή ψηφισθεί το σχέδιο νόμου για την ιθαγένεια και την ψήφο των μεταναστών θα προωθήσει νέο Κώδικα, όπου η μετάβαση από το δίκαιο του αίματος (της καταγωγής δηλαδή) στο δίκαιο του εδάφους (της γέννησης και διαμονής) θα είναι σαφέστερη.

Τι εννοεί με αυτή τη διαρροή η Κυβέρνηση; Πέρα από την προχειρότητα και την επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα θέματα της ελληνικής ιθαγένειας, η σπουδή για δύο διαδοχικές παρεμβάσεις στον πολύπαθο Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας αποδεικνύει ότι έρχεται η δεύτερη δόση μαζικών ελληνοποιήσεων και μας το προαναγγέλλουν σιγά – σιγά νομίζοντας ότι μάλλον συνηθίσαμε πια την πρώτη.
Φαίνεται ότι η Κυβέρνηση, για μικροπολιτικούς σκοπούς, έσπευσε να καταθέσει το σχέδιο νόμου που όλοι γνωρίζουμε στη Βουλή για να προλάβει αυτές τις δημοτικές εκλογές και, στη συνέχεια, θα «αποτελειώσει» το δίκαιο της ιθαγένειας κατά τα κελεύσματα των προσφιλών της ΜΚΟ.
Με το δεύτερο κύμα ελληνοποιήσεων, άλλωστε, θα ετοιμασθεί και για τις βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν. Γιατί αναμφίβολα με τη «σημαία ευκαιρίας» που έχουμε ορθώσει αναμένεται να μας προτιμήσουν τα στίφη των μεταναστών. Να μην τακτοποιηθούν και αυτοί με μια ελληνική ιθαγένεια; Κι ας έχει γίνει ο Κώδικας Ιθαγένειας κουρελόχαρτο και η Βουλή των Ελλήνων παιχνιδάκι των ΜΚΟ"
http://www.antinews.gr/

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσες προσμίξεις,
    τόσα ξένα ονόματα,
    τόσα ξενόφερτα φυσιογνωμικά χαρακτριστικά,
    ακόμα πιστεύουμε το παραμύθι της καταγωγής απο τους Έλληνες (τους πραγματικούς?)
    κάτι 2% λένε οι Φαλμεραύρερ, άλλοι το αντιμάχονται με δειγματάκια 150- 300 ατόμων, αλλα η αλήθεια απέχει και πονάει κύριοι.

    Ας δείξουμε καταρχάς οτι είμαστε συνεχιστές του Ελληνικού πνεύματος (με το οποίο φαίνεται τί σχέση έχουμε) και τα άλλα έπονται.
    Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να προσπαθούμε έμπρακτα για το καλύτερο, ο καθένας σαν μονάδα αντί να επαναπαυόμαστε σε αρχαιοπληκτισμούς και να απορούμε γιατί δεν μας σέβονται και θεωρούν ΚΑΝ Έλληνες.
    [όλος ο κόσμος πιστεύει -και φαίνεται άλλωστε- οτι ουδεμία σχέση έχουμε με τους (αρχαίους) Έλληνες, μόνο τη διαμονή στον ίδιο ευλογημένο τόπο..]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re anonyme..... toses prosmikseis kai blakeies,,, kala nomizeis oti palia yphrxan doylemporoi poy metakinoysan ta synora....

    toso ksypnios eisai h nd kai pasok me anoixta synora yphrxan...

    palia pernoyses ta synora kai pethenes apo thn arxaiothta mexri prin 20xronia metakinhseis plhthismon ison
    polemos, ayta einai nea ethima

    magkes ginatai oloi istorikh ths parlaphpas

    mono ligh emporei kai filosofh eksereynhtes metakiniotan,

    kai katakthtes meta apo polemoys

    aristeroi ths parlaphpas den mporo tosoi asxetosynoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive